2777
2789

نه من اصلا برام مهم نبود چون خواهرشوهرم کارارو میکرد خیالم راحت بود 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا عقد اینقدر استرس داشتم که باهمه دعوا میکردم خدا بخیر کنه عروسی رو😂

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

ارایشگاه خوب برای عروسی معرفی میکنید ؟؟ اینکه میگن ارایشگا های معروف فقط مدلاشونو خوب درست میکنن درسته؟

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
من برا عقد اینقدر استرس داشتم که باهمه دعوا میکردم خدا بخیر کنه عروسی رو😂

وایی من سر جشن بله برونم پاهام یه جوری شده بود نمیتونستم راه برم 🤦🏻‍♀️ عقدمون محضری بود کسی نبود 

تو عروسی سکته میکنم

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
وایی من سر جشن بله برونم پاهام یه جوری شده بود نمیتونستم راه برم 🤦🏻‍♀️ عقدمون محضری بود کسی نبود&n ...

یاخدا چرا😂

من اینقدر هنگ شده بودم شب عقدم به همسرم گفتم برو دنبال زندگیت تا اسممم نرفته تو شناسنامت بعدا خیلی سخت میشه ها من به همه میگم مشکل ازمن بود😐

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
وایی من سر جشن بله برونم پاهام یه جوری شده بود نمیتونستم راه برم 🤦🏻‍♀️ عقدمون محضری بود کسی نبود&n ...

من توی عقد تا گفتم بلهههههه کمرم درد گرفت پری شدم خخخ

شب به خواهرشوهر گفتم چکار کنم گفت خودت بگوش خخخخ

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
یاخدا چرا😂 من اینقدر هنگ شده بودم شب عقدم به همسرم گفتم برو دنبال زندگیت تا اسممم نرفته تو شناسنام ...

وایییی🤣🤣🤣🤣 

ولی من قشنگ شبش یه دیقم نخوابیدم