2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟راستش من یکساله اقدامم دو دوره کلومیفن خوردم فایده نداشت دکتر گفت لتروزول بهت میدم

آره. ماه قبلش شبی یکی خورده بودم فایده نداشت شبی دو تا جواب داد. البته من تنبلی تخمدان نداشتم. سنم ۳۷بود دکتر گفت لتروزول بخور.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
انشالله که هر چی خیره دوست عزیز شما کی این قرصو خوردی

دو ماه خوردم که اخرین ماه بهمن بود از دومین شب سیکلم شبی دو تا،تا ۵ سیکل.بعضیا میگن شاید بخاطر این دارویه ک اینطور شده😭

بعد ۱۸ ماه اولین ماه بود قرص خوردم نتیجه داد البته من همسرم مشکل داشت که اون ماه دیگه خوب شده بود&nb ...

چه خوب منم راستش همسرم مشکلی نداره خودمم همینطور ولی یه چولیپ داخل رحمم هست مرکز ناباروری رفتم گفتن باید هیستروسکمی بشی ولی این دکتر بهم گفته عمل نکن هنوز زوده تو جوونی پولیپ باعث ناباروری نمیه بهماین قرصو داده

من،شبی سه تا خوردم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
آره. ماه قبلش شبی یکی خورده بودم فایده نداشت شبی دو تا جواب داد. البته من تنبلی تخمدان نداشتم. سنم ۳ ...

دعا کن منم این ماه جواب بدا عزیزم ایشالله خدا حفظشون کنه برات