2777
2789
من ولی بتام خیلی پایینه و احتمال خارج از رحمی هست

نه منم بتام پایین بود گفتن احتمالا خارج رحمیه ولی نبود خداروشکر،ان شاءالله شمام مشکلی نیست

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شما بارداری

بله عزیزم،ان شاءالله روزی خودت،دوسال قصدشو داشتم ولی همسرم مشکل پوستی داشت، بعد فهمیدم ضعیفم هست، خودمم تنبلی تخمدان  داشتم، نه ماه اقدام کرذم نشد،وهی دارو تقویتی خوردیم و رژیم و... بعدش مرداد ماه دارو هورمونی لتروزول و... خوردم نشد،برج هشت خوردم باز که شد خداروشکر،لتروزول،سبنال اف،hcgوhmg،پردنیزولون،متفورمین،گلوکوفاژ ۱۰۰۰،اهن و...پماد و فلوکونازول و....

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
بله عزیزم،ان شاءالله روزی خودت،دوسال قصدشو داشتم ولی همسرم مشکل پوستی داشت، بعد فهمیدم ضعیفم هست، خو ...

خب به سلامتی عزیز این روزا هیشکی به این راحتیا باردار نمیشه راستش من خودم پولیپ رحم دارم رفتم مرکز ناباروری بهم گفت برو هیستروسکپی کن برش دار الان این دکتر بهم میگه نه عمل نکن تو جوونی وضعیتت خوبه تنبلی تخمدان نداری و این حرفا الان این قرصو بهم داده

نه منم بتام پایین بود گفتن احتمالا خارج رحمیه ولی نبود خداروشکر،ان شاءالله شمام مشکلی نیست

واقعا عزیزم ؟خیلی خالم بده فقط کارم شده گریه،از یه طرف مشکل بارداریمه از یه طرف مشکلات دیگه.شما بتات چند بود عزیزم؟من ۵-۶ روز بعد از موعدم ۳۲ بود و ۴۸ ساعت بعدش ۷۱

اخه روز ششم تاخیرم دکتر منو فرستاد سونو از اون موقع همش یکم یکم لکه بینی داشتم تا الان که یه ذره بیشتر شد

واقعا عزیزم ؟خیلی خالم بده فقط کارم شده گریه،از یه طرف مشکل بارداریمه از یه طرف مشکلات دیگه.شما بتات ...

بتات داره میره بالا نشونه خوبیه،ان شاءالله بهتریناواست رقم بخوره،من روز موعدم ۴۶بود

اخه روز ششم تاخیرم دکتر منو فرستاد سونو از اون موقع همش یکم یکم لکه بینی داشتم تا الان که یه ذره بیش ...

ها لکه بینی داری؟😔