2777
2789
عنوان

شوهر به این بیشعوری ندیدم چکار کنم

382 بازدید | 27 پست

مال قبلا ولی همچنان ادامه داره چند روز قبل زایمان خونریزی کمی داشتم که بهم گفتن سریع آزمایش بده و بستری بشی حالم خیلی بد بود همون موقع بود که خواهر شوهرم ده روزی میشد عروسی کرده بود من با حالم خرابم شوهرم اومد گفت آبجیم و همهرو دعوت کن بیست نفر میشن گفتم چی میگی نمیتونم تکون بخورم گفت کمکت میکنن دو روز از حرفش زایمان کردم همون شبی که میخواستن بیاین گذشت تا الان که ی دوست خانوادگی مادر شوهرم دارن که ی سال دو سال ی باز میان که من دو بار دعوتشون کردم متوجه شدم خانم با شوهرم در ارتباطه که کلی قهر و دعوا داشتیم الان خانم پررو خونه مادرشوهرم اومده و مادرشوهرم هیچی حالیش نیست میگه دعوتش کن در حالی که خبر داره ایت زنه چه مارموزیه شوهرم هم قهره چرا دعوتش نمیکنی گفتم به دلیلی که قبلا با هم در ارتباط بودین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفته به خانواده اش گفته میخوام زن بگیرم زنم کسی رو دعوت نمیکنه به خاطر این زنه میگم هر زنی بود همین کاررو میکرد ی بار هم گفت داداشم و مامانم رو دعوت کن منم همه علایم امیکزون داشتم تهوع تب بدن درد گفت ی فرصت دیگه بازم بیست روز قهر کرد داداشن رو دعوت نکردی

نکنه باز درارتباطه گیر داده دعوتش کن بخاطر اون باشماقهرکرده

دارم دیونه میشم رفته به مامانش گفته هر جور شده زن میگیرم مامانش هم میگه خب زنه رو چرا دعوت نمیکنه اصلا حرف حالیش نیست

زنگ بزن به مادرشوهرت بگو اگر دامادتونم با یه زنه تو ارتباط بود بازم همین نسخه رو میپیچیدین؟؟؟

اگر اره که ایشالا دخترتون تجربه کنه و براش نسخه بپیچین اه اه

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
نمیدونم دیگه ولی فکر نکنم اون زنه به مادرشوهرم گفته چرا عروست نمیاد مارموز

وای تو باید زنگ بزنی هرچی از دهنت درمیاد بارش کنی بگی با شوهرم بودی حالام پرو پرو پاشدی اومدی خونه مادرشوهرم همشونو بشور بنداز رو بند