مال قبلا ولی همچنان ادامه داره چند روز قبل زایمان خونریزی کمی داشتم که بهم گفتن سریع آزمایش بده و بستری بشی حالم خیلی بد بود همون موقع بود که خواهر شوهرم ده روزی میشد عروسی کرده بود من با حالم خرابم شوهرم اومد گفت آبجیم و همهرو دعوت کن بیست نفر میشن گفتم چی میگی نمیتونم تکون بخورم گفت کمکت میکنن دو روز از حرفش زایمان کردم همون شبی که میخواستن بیاین گذشت تا الان که ی دوست خانوادگی مادر شوهرم دارن که ی سال دو سال ی باز میان که من دو بار دعوتشون کردم متوجه شدم خانم با شوهرم در ارتباطه که کلی قهر و دعوا داشتیم الان خانم پررو خونه مادرشوهرم اومده و مادرشوهرم هیچی حالیش نیست میگه دعوتش کن در حالی که خبر داره ایت زنه چه مارموزیه شوهرم هم قهره چرا دعوتش نمیکنی گفتم به دلیلی که قبلا با هم در ارتباط بودین
انشاالله سال دیگه این موقع برای نی نی کوچولوم خرید کنم😍😍😍😍😍😍😍ینی میشه خدا؟یه نی نی سالم لطفا💚🌱 از این نوشته۳ سال گذشته و (دخترم الان ۲ سالشه شکرت خدای خوبم)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
رفته به خانواده اش گفته میخوام زن بگیرم زنم کسی رو دعوت نمیکنه به خاطر این زنه میگم هر زنی بود همین کاررو میکرد ی بار هم گفت داداشم و مامانم رو دعوت کن منم همه علایم امیکزون داشتم تهوع تب بدن درد گفت ی فرصت دیگه بازم بیست روز قهر کرد داداشن رو دعوت نکردی