2777
2789
عنوان

درد ودل

147 بازدید | 11 پست

از موقعی ک چشممو باز کردم جنگ پدرو مادرم بود 

بعدشم ک خودکشی های پدرم شروع شد تا ک موفق شد خودشو بکشه .....و خاطره های بدی ک واسم موند

بعدشم ک یتیمی و شکنجه بعدشم از این خونه ب اون خونه و از مدرسه درم اوردن بعدشم شوهرم دادن تو 15 سالگی ....

هیچوقت تفریح نکردم هیچوقت از ته دل نخندیدم هیچوقت مسافرت نرفتم ک بهم خوش بگذره هیچوقت با دوستام نگشتم هیچوقت با خانواده بهم خوش نگذشت هیچوقت پدر و مادر خوب و معمولی نداشتم هیچوقت شونه ای نبود ک سرمو بزارم روش و از ته دل گریه کنم...

الانم شوهرم بدبخت بیچاره اس تو حسرت یکم پول یا پس اندازیم تو حسرت یه مسافرتیم تو حسرت یکم خرید عیدیم...چشم بسته منو دادن ب کسی ک هیچی نداره .....از موقعی ک اومدم پیش شوهرم یه مسافرتی نرفتیم ..😔رو پیشونیم بدبختی و بیچارگی حک شده......😔 

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

اخیییییی💔  امید داشته باش بلاخره روزای خوب هم میرسن 

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاالله

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
بیکاره؟ 

ن شغلش آزاده 2500 میگیره با بیکاری و بی پولی فرقی نداره چون فقط پول خورد و خوراکمون میشه اضاف نمیاد برای کارای دیگ

خدا دلتو شاد کنه. خدا بهت وسعت رزق بده. اللهم صل علی محمد و آل محمد

ممنونم عزیزم😘

چه امتحان سختی. خدا بهت صبر بده تا در امتحان خدا پیروز و سربلند باشی. خدا بهت پاداش بده در دنیا و آخ ...

ممنونم عزیزم واقعا خیلی سخته دیگ خسته شدم نمیکشم...

ن شغلش آزاده 2500 میگیره با بیکاری و بی پولی فرقی نداره چون فقط پول خورد و خوراکمون میشه اضاف نمیاد ...

دوست خوبم

شوهر من وضع مالی خوبی داره خداروشکر اما همیشه اینجوری نبوده اوضاع. 

پارسال همین موقع من پسرم رو باردار بودم. و کل حقوق شوهرم خداشاهده 500 تومن بود. درست خوندی پونصد هزار تومن. یه دختر دارم که اون روزا تازه از شیر میگرفتم باید خوراکی مختلف میدادم بهش که شیر رو فراموش کنه، خودم باردار بودم. آزمایش و سونو به خاطر بارداری پرخطر، 

فقط و فقط با صبر و تحمل گذشت. صبور باش بانو. 

مطمئن باش ورق برمیگرده. اگر میتونی بهش کمک کن توی درآمد، اگرم شرایط نیس با روی خوشت بهش روحیه بده تا درست بشه 

دوست خوبم شوهر من وضع مالی خوبی داره خداروشکر اما همیشه اینجوری نبوده اوضاع.  پارسال همین موق ...

ان شالله ک زندگیتون پرشادی و روزی باشه گلم ولی من الان 6 سال ک هرسال وضعمون بدتر میشه با این گرونی😢