2777
2789

هاله انداخته مثبته مبارک باشه

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثبته عزیزم مبارکه 

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^
گذاشتم دیگه. انقد استرس دارم نمی‌دونم باید چیکار کنم

ازمایش بده 

۹ هفته برو سونو قلب 

زیر نظر دکتر متبحری باش 

فولیک اسیدم‌ اگه سه ماه قبل نخوردی ۵ دوزشو‌ شروع کن اگز خوردی همون یک 

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^

امروز باید پریود میشدم. هیچ خبری نیست. از اونجایی که توی یکسال گذشته از هرچی بی بی چکه متنفر شدم. گفتم تا ۱۰ روز عقب نیوفته بیبی نمی‌ذارم. دوباره وسوسه شدم. باورم نمیشه. دارم از خوشحالی سکته میکنم

امروز باید پریود میشدم. هیچ خبری نیست. از اونجایی که توی یکسال گذشته از هرچی بی بی چکه متنفر شدم. گف ...

ای جانم خداحفظش کنه 

اگه میشه برا منم دعا کن قلب بچم بزنه خیلی استرس دارم 

مثبته مثبته...برو ازمایش بتا بده و برو پیش دکترت

احتمال خیلیییی زیاد دوباره ۴۸ ساعت بعد بهت میگه که تکرار کنی بتات رو و اگر روند صعودی داشت و ۲ برابر شده بود..یعتی اینکه داره روال درساش طی میشه

بعد هممم برای دیدن قلب و ساک بارداری اینا صبر کن و هفته ی ۷ به بعد برو سونو

انشالله که بسلامتی طی  این دوران رو و نی تی رو سالم بغل بگیری

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

ای جانم خداحفظش کنه  اگه میشه برا منم دعا کن قلب بچم بزنه خیلی استرس دارم

از خدا میخوام همه اونایی که نی نی میخوان بهشون بده. شما هم نینی تون رو به سلامت بغل بگیری. 

مثبته مثبته...برو ازمایش بتا بده و برو پیش دکترت احتمال خیلیییی زیاد دوباره ۴۸ ساعت بعد بهت میگه که ...

فردا صبح میرم آزمایش. انقد استرس دارم نمی‌دونم چجوری به همسرم بگم. دارم از خوشحالی میمیرم.

فردا صبح میرم آزمایش. انقد استرس دارم نمی‌دونم چجوری به همسرم بگم. دارم از خوشحالی میمیرم.

عزیزممممم..درکت میکنم گلم..چون خودمم ۴ سال درد انتظار کشیدم

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏