2777
2789

هزینش چقدر شده 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردداره؟ اخرین دندونم شکسته پوسیده دندونپزشک گفت چسبه لثه هستش خیلی سخته منم ترسیدم ولش کردم

بی حسی زد اصلا نداشت ک بنده خدا برو بکشش و الا تموم دندوناتو داغون میکنه

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

دردداره؟ اخرین دندونم شکسته پوسیده دندونپزشک گفت چسبه لثه هستش خیلی سخته منم ترسیدم ولش کردم

۴ تا ریشه داشت مال من دندون گنده ‌‌ صدبار قبل کشیدن میخواستم غش کنم از فکر درد اما ذره ای درد نکرد

با جراحی ۵۰۰ت

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من اون هفته کشیدم جراحی کرد با دفترچه نیرومسلح۸۰

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
بی حسی زد اصلا نداشت ک بنده خدا برو بکشش و الا تموم دندوناتو داغون میکنه

اخه خیلی بدجاس اصلا نمیتونس ببینه بااینه اخرش انگشتشوگذاشت فهمید کدوم شکسته شانسا نمیدونم چرا اون اخری اینجوری شده