2777
2789
عنوان

بچه ها کسی به تازگی دندون عقل کشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 26 پست
دوملیون ونیم جراحی یکیشم یک ملیون جراحی دوتاجراحی دیگه مونده😥

من یکیشو کشیدم سه تا دیگه مونده بکشم این دندون بی عقل و بیشعور رو

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطب دندون عقل ۵۰۰ کشیدم با جراحی یه میلیون  دانشکده دندانپزشکی پردیس دو تا دیگشو رفتم دونه ای ...

واوووووو . من امروز یکی عقل کشیدم ۲۰۰ . سه تا عقل دیگه مونده بکشم  . ۱۰۰ تومنم قبل کشیدن پول عکس برای دندان شد

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

من یکیشو کشیدم سه تا دیگه مونده بکشم این دندون بی عقل و بیشعور رو

حالابازبرای شماخوبه کشیدنیه برای من جراحی میخواد انقدرم جاش بده دندونپزشک انجام نداد رفتم جراح فک خیلی اذیت شدم سراین دوتا

مال من نهفتست جراحی بعدش خیلی درد داشت

مال من ۵ سال پیش همش در اومدن خیلب واضح منتها منه بیشعور ندونستم همون زمان همشو بکشم زد کل دندونامو داغون کرد یعنی ۶ تا عصب کشی کردم دوتا روکش .  تا اینکه دو شب پیش ۶ صبح توی خواب بودم تو نگو دندون عقلهام پوسیده و سیاه شده از درد دندان داغون شدم پول نداشتم امروز یکی شو کشیدم الانم یک ورم سره . جراحه گفت اگر دندون در نیاد و نصفش بشکنه توش جراحی میخاد . که هزینش بیشتر منم گفتم پول ندارم ایشالاه سالم در بیاد . که سالم در اومد 

مال من نهفتست جراحی بعدش خیلی درد داشت

نمیخوام بترسونمت ولی بازبستگی به جاش داره شاید برای شما یخورده زیر لثه باشه برش میده دردمیاره وچندتآ بخیه ولی برای من زیر استخوان بود وچسبیده به عصب که دندونپزشک انجام نداد فرستاد جراح فک ولی خب خیلی دردداشت واذیت شدم چون چیزیم نمیتونستم بخورم ضعف شریدداشتم و...

حالابازبرای شماخوبه کشیدنیه برای من جراحی میخواد انقدرم جاش بده دندونپزشک انجام نداد رفتم جراح فک خی ...

آره سخته . من بی پول بودم بخدا امروز یکی شو کشیدم گفتم خدایا خودت میدونی جیبم خالیه کمک کن دندون کارش یه جراحی نره

من ازدردش میترسم فقط انقدر که سراین دوتا دردکشیدم

برا من اصلا درد نداشت . به لله صدتا دندانپزشک رفتم حتی برای کشیدنم نوبه نداشتن گفتن تا پایان سال رزرفه . مجبوری اینو پیدا کردم

برا من اصلا درد نداشت . به لله صدتا دندانپزشک رفتم حتی برای کشیدنم نوبه نداشتن گفتن تا پایان سال رزر ...

من همسرم کشیددردنداشت اصلا ولی خب جراحی سخته کلیم استخوان برداشت تارسید به دندون

من همسرم کشیددردنداشت اصلا ولی خب جراحی سخته کلیم استخوان برداشت تارسید به دندون

آره سخته