2777
2789

من مجردم , لیسانس و شاغل رسمی,سال آینده هم از طرف کارم ساکن یه کشور عربی میشم,ظاهرم هم زشت نیست,پسره مهندس عمران ٦سال زندگی کرده و الان ٥ ساله جدا شده,تو شرکت بازسازی منازل و نما و دکوراسیون کار میکنه که الان مدتهاست کار ندارن و بیکاره,در واقع پسره دنبال کار بود,

یه آپارتمان داره و ماشین هم پراید داشت که فروخت و الان ماشیمن نداره,پدر و مادرش هم جدا شدن و با مامانش زندگی میکنه,انگشتر گذاشته بودن,اخلاقش عالی بود ولی هو دو ماه بعدش بخاطر گذشته بدی که داشته افسردگی گرفت و خودش کات کرد,خیلی آخرش دعوا کردیم,التماس کرد حلالش کنم و اعتماد کنم که مجبوره کات کنه ولی من نبخشیدمش,اعتماد به نفسم صفر شده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اون لیاقتت نداشته

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

نوشتی پسرم ولم کرد و رفت فکر کردم بچه ات ولت کرده 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه