2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه گلم درحق دیگران دعای شر کرد فقط ازخدا میخام به دلت آرامش بده

ممنون عزیزم آخه بیش از حد بدی کردن فقط میخوام اونجور که ناراحت شدم ناراحت بشن چیز زیادی نخواستم😔

فکر گذشته رو نکن دلتو شکستن؟برن بدرک حال امروزت دست خودته با فک کردن ب اتفاقای بد خرابش نکن

آخه چجوری خواهر ؟کاش میرفتن بدرک هر روز مبینم عذاب میکشم آخه من چ قد نفهم 

همه طلاهام دادم شوهرم کار راه بندازه چون گفت تمام امیدم به این طلاهاست بدی پشیمون نمیشی دست تو جیب خودمونیم....قبلا با باباش کار میکرد یه قرون نمیداد بهش همش میگفت تقصیر تویه بدی نجات پیدا میکنیم حالا دادم پولا رو داده ماشین ماشین تو حیاط خاک میخوره رفته بازم حمالی باباش آخه الان بهش چندر غاز میده باباش بخواطر اینکه حمالی بکنه قبلنا نمیداد تازشم شوهرم هیچی برا من نمی گیره همش چیزای الکی با چندر غاز باباش !حالا باز من احمق موندم با سرکوفت اینو اون که شوهرم خرم کرد 

اخ که چقد احمقم بخدا داغون شدم داغون حتی پول ندارم دندونام درست کنم😔

آخه چجوری خواهر ؟کاش میرفتن بدرک هر روز مبینم عذاب میکشم آخه من چ قد نفهم  همه طلاهام دادم شوه ...

نمیدونم چی بگم آخه تجربه ای ندارم

ولی خب دیگه زندگی مشترکه،آدما ی جاهایی واسه همدیگه از خودگذشتگی میکنن،به اونایی که میگن شوهرت خرت کرد(دور ازجون و فلان)بگو خودم تصمیم داشتم ماشین بخرم 

ایشالا به زودی ی کار با درآمد مناسب پیدا میکنه

بخدا وضع همه تو مملکت همینه،خیلیا تو نون شبشون موندن

خداروشکر شما حالا ی سرمایه ای دارین ی حامی هست

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151