2777
2789
عنوان

کمکم کنید:)

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 46 پست
سر این قضیه میگم که دارو برای کسیه که خیلی شرایط بیولوژیکیش حاد باشه، اگر همینطوره خب برو سراغش ولی ...

من وضعیتم از حاد هم حاد تره

ب نظرت با قرص نتیجه میگیرم؟خوب نشم چی 

همش گریه میکنم ک چرا این شد وضعیتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم خوب نشم

نه اگه نری به خودکشی میرسی ....نه بابا اینقد دیذم رفتن و‌خوب شدن برووو توکل به خدا ....درکنار دارو ورزش افسردگی میکشه محشره چون خیلی هورمونای شادی اور ترشح میشه 

لایک نکن شعور داشته باش
من وضعیتم از حاد هم حاد تره ب نظرت با قرص نتیجه میگیرم؟خوب نشم چی  همش گریه میکنم ک چرا این ش ...

مشکلت فیزیکیه یا ناراحتی های خاصی برای افسردگیت داری

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
مثلا چ کاری کنم؟

کتاب انگیزشی بخونید، فیلم کمدی ببینید، از رنگ شاد استفاده کنید، شکلات و شیرینی بخورید بعضی وقتا، با دوستاتون بیرون برید، نقاشی بکشید، راجع به احساساتتون بنویسید، به اندازه بخوابید،... 

بعد از شکست افسردگی، وسواس، اضطراب اجتماعی و شخصیت مرزی یاد گرفتم خودم دوست داشته باشم و اعتماد به نفس و خودباوری فراموش نکنم زندگی من از کودکیم میدان جنگ و ناامیدی و ترس و غم بود من بارها خواستم بهش پایان بدم ولی الان می بینید که زندم و تسلیم نشدم و دارم برای اهدافم می جنگم الان شاید از خودتون بپرسید چرا این حرفارو بهتون میگم خواستم بدونید روزای سخت بالاخره تموم میشه ولی تو ثابت کن خیلی قوی تر از اون چیزی هستی که فکر می کنن میدونم الان شاید داری گریه میکنی، مریض شدی، اعصاب نداری، تحقیرت کردن، به اجبار مجبور شدی کارایی که نمی خواستی انجام بدی شاید بهت تعرض شده یا... فرقی نداره من بهت این تضمین میدم اگه خودت بخوای و ابعاد وجودت بشناسی و همت کنی میتونی همه چیز تغییر بدی فقط ذهنت باز کن و از قدرتی که داری استفاده کن نترس جسارت به خرج بده.  
نه اگه نری به خودکشی میرسی ....نه بابا اینقد دیذم رفتن و‌خوب شدن برووو توکل به خدا ....درکنار دارو و ...

از بس ی جا نشین بودم این ۲سال تنبلی تخمدان گرفتم تو سن ۱۶ سالگی 

من جسمم اسیب دید همش ی چیزیم میشه هم از نظر جسمی نابود شدم هم روحی هرجا دکتر میرم میگن سالمی با مشا ...

عزیزم وسواس فکری با مشاور درست میشه

مادرت ک روانشناسی نخونده موضوع فقط حرف زدن نیست موضوع درمانه

پیش روانپزشک بری فقط بهت دارو میده اول پیش مشاور برو اگه مشاور ببینه که اینطوری درمان نمیشی میفرستت پیش روانپزشک

دارو های اعصاب اعتیاد اورن و خیلی اسیب میزنن به نظر منی ک دانشجوی پزشکی ام بهترین کار اینکه اول بری پیش مشاور

کتاب انگیزشی بخونید، فیلم کمدی ببینید، از رنگ شاد استفاده کنید، شکلات و شیرینی بخورید بعضی وقتا، با ...

شکلات شیرینی....این خودش یکی از وسواس فکری هامه 

۵ روز پیش هوا خیلی گرم شده بود و من بیحال شده بودم و خوابم میومد رفتم نمک و خرما و شکلات این چیزارو خوردم گفتم شاید فشارم پایینه دیدم تا شب اصلا اثری نداره

مامانم اومد گفت بخاطر نزدیکی فصل بهاره ک واس غلیظ شدن خون ادم اینطوری میشه مخصوصا منی ک تحرک ندارم

از اونشب تا الان میگم نکنه باز دوباره اینجوری شم نکنه سرم گیج بره 

هی نکنه نکنه میکنم از زندگی افتادم 

پارسالم همینطور بودم روزی ۴ ۵تا شکلات میخوردم میگفتم فشارم پایینه

عزیزم وسواس فکری با مشاور درست میشه مادرت ک روانشناسی نخونده موضوع فقط حرف زدن نیست موضوع درمانه پ ...

من حتی جسمم هم مشکل ساز شد به نظرت مشاور میتونه از این حالتا درم بیاره؟

مشاور تلفنی هم میشه؟

من حتی جسمم هم مشکل ساز شد به نظرت مشاور میتونه از این حالتا درم بیاره؟ مشاور تلفنی هم میشه؟

مشکل جسمیت چیه؟بنظرم اگه حضوری بری بهتر باز حالا بستگی به خودت داره اما بنظر من مشاور حضوری خیلی بهتره

شکلات شیرینی....این خودش یکی از وسواس فکری هامه  ۵ روز پیش هوا خیلی گرم شده بود و من بیحال شده ...

پس وسواس هم داری دیگه جز این چیز دیگه ای هست؟ 

بعد از شکست افسردگی، وسواس، اضطراب اجتماعی و شخصیت مرزی یاد گرفتم خودم دوست داشته باشم و اعتماد به نفس و خودباوری فراموش نکنم زندگی من از کودکیم میدان جنگ و ناامیدی و ترس و غم بود من بارها خواستم بهش پایان بدم ولی الان می بینید که زندم و تسلیم نشدم و دارم برای اهدافم می جنگم الان شاید از خودتون بپرسید چرا این حرفارو بهتون میگم خواستم بدونید روزای سخت بالاخره تموم میشه ولی تو ثابت کن خیلی قوی تر از اون چیزی هستی که فکر می کنن میدونم الان شاید داری گریه میکنی، مریض شدی، اعصاب نداری، تحقیرت کردن، به اجبار مجبور شدی کارایی که نمی خواستی انجام بدی شاید بهت تعرض شده یا... فرقی نداره من بهت این تضمین میدم اگه خودت بخوای و ابعاد وجودت بشناسی و همت کنی میتونی همه چیز تغییر بدی فقط ذهنت باز کن و از قدرتی که داری استفاده کن نترس جسارت به خرج بده.  
وای عزیزم بخودت بیاااا ،،،، هنوز سنی نداری ،،،، چرا اینجور شدی علتی ذاشت؟

نه عزیزم علتی نداشت

مادرمم میگ این اخلاقارو از سرت بنداز بیروت تو هیچیت نیست فقط بخاطر خونه بودنته که این فکرا میاد تو سرت

خیلی ناراحتم هروز گریه میکنم

اصلا پتوهامو جمع نمیکنم صبح تا شب زیر پتو ام باورت میشه؟من دیگ امیدی ندارم ب خوب شدن