2777
2789
عنوان

کمکم کنید:)

249 بازدید | 46 پست

به نظرتون پیش روانپزشک برم افسردگی که ۲ ساله باهامه درمون میشه؟

همش زیر پتو ام به خودم نمیرسم و همش مریضم 

همش فکر‌میکنم نکنه دوباره مریض شم و دوباره اتفاق میوفته به خاطر همین یکسره زیر پتو ام اصلا بلند نمیشم

حتی حوصله حمام ندارم مادرم به زور میفرسته منو 

بعد سریع میام بیرون

نصف عمرم رفت

اره برو حالت خوب میشع

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره باید بری پیش مشاور 

تیکر هدف❤ اگه حرفی،درد دلی،سوالی دارین اینجا بهم بگین.                                              https://harfeto.timefriend.net/16477535275636                                                                           خوشبختی یعنی یه داداش بزرگتر داشته باشی که مثل کوه پشتت باشه.👑A👑 داداش جانم! خبرت هست که از خوبی خود بی خبری؟! به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری 😍❤

آره روانپزشک بهت دارو میده ولی درکنارش لازم خودتم همکاری کنی. 

بعد از شکست افسردگی، وسواس، اضطراب اجتماعی و شخصیت مرزی یاد گرفتم خودم دوست داشته باشم و اعتماد به نفس و خودباوری فراموش نکنم زندگی من از کودکیم میدان جنگ و ناامیدی و ترس و غم بود من بارها خواستم بهش پایان بدم ولی الان می بینید که زندم و تسلیم نشدم و دارم برای اهدافم می جنگم الان شاید از خودتون بپرسید چرا این حرفارو بهتون میگم خواستم بدونید روزای سخت بالاخره تموم میشه ولی تو ثابت کن خیلی قوی تر از اون چیزی هستی که فکر می کنن میدونم الان شاید داری گریه میکنی، مریض شدی، اعصاب نداری، تحقیرت کردن، به اجبار مجبور شدی کارایی که نمی خواستی انجام بدی شاید بهت تعرض شده یا... فرقی نداره من بهت این تضمین میدم اگه خودت بخوای و ابعاد وجودت بشناسی و همت کنی میتونی همه چیز تغییر بدی فقط ذهنت باز کن و از قدرتی که داری استفاده کن نترس جسارت به خرج بده.  
اره برو حتما حداقل یکم بهتر میشی منم باید برم

وسواس فکری هم درمان میشه؟کاش به چیزای دیگ فکر میکردم به جز مریضی اخه این همه چیز تو دنیا چرا باید گیر بدم ب بیماری و جسممو از حالت سلامت در بیارم

الان انگار ۷۰ سالمه همیشه مریضم

وسواس فکری هم درمان میشه؟کاش به چیزای دیگ فکر میکردم به جز مریضی اخه این همه چیز تو دنیا چرا باید گی ...

بگرد ی روان پزشک یا روانشناس خوب پیدا کن ک کمکت کنه

منم تو همین حالت افسردگیم ولی مدل دیگه اش

بهترین کار پیش همین روانشناس رفتنه وگرنه من ب شدت ب خودکشی فکرمیکنم و‌این اصلا طبیعی نیست شماهم همینطور وسواس فکری ادمو بیچاره میکنه

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
پیش روان شناس که توصیه میکنم نری روانپزشک هم قرص مینویسه اگر مشکلت عمیقه روانکاو به نظرم بهتره

من با دارو فقط خوب میشم پیش روانشناس و مشاور نتیجه نمیگیرم من اوضاعم خیلی خرابه ۲ساله درگیرم نمیدونم افسردگیه یا ن ولی همش مریضم 

سرگیجه داشتم یه سال رفتم ام ار ای همچی سالم بود رفتم نوار گوش اوکی بود

بعدش تپش قلب گرفتم رفتم اکو قلب نرمال بود 

همش از وقتی ک کرونا شروع شد خونه نشین شدم تا الان

فکر نمیکنم علائم افسردگی این چیزا باشه پس من چمههه

بیچاره مادرم ک بچش منم

من با دارو فقط خوب میشم پیش روانشناس و مشاور نتیجه نمیگیرم من اوضاعم خیلی خرابه ۲ساله درگیرم نمیدونم ...

سر این قضیه میگم که دارو برای کسیه که خیلی شرایط بیولوژیکیش حاد باشه، اگر همینطوره خب برو سراغش ولی اگر فکر میکنی ریشه روانی و روحی داره قرص چیزیو حل نمیکنه

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
برو پیش مشاور روانپزشک فقط بهت دارو میده و همش میخوابی و بدتر میشی باید بری پیش مشاور و انگیزه ی ز ...

من جسمم اسیب دید همش ی چیزیم میشه هم از نظر جسمی نابود شدم هم روحی هرجا دکتر میرم میگن سالمی

با مشاور خوب نمیشم چون مادرم ۱۰۰تا بیشتر از مشاور باهام حرف میزنه 

انقد اوج گرفت وسواس فکریم که همش عادت کردم و کارمو انجام میدم همش فکر میکنم ب بیماری اصلا شده یه عادت برام