2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داغ دلمو تازه کردی😭 

چرا بعضی ها اینجوری میکنن😕

انگار حیوون اسباب بازی بچه هاشونه🥺

ماهی قرمز چرا میخرن ماهی قرمز ۵۰ سال عمر می‌کنه ولی تو دست ما ۲ هفته بیشتر نمی مونه 🐡

عروس هلندی برای چی میخرن وقتی نگه داری ازش رو بلد نیستن🐦

سگ چرا میخرن وقتی جا و پول ندارن☹️

بخدا آه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اینا زود میگیره 😣

دعا های خیرشون هم خیلی زود میگیره💔

مگه اینا برا خرید و فروشن.....😭

واگذاری بگیرید بجای خریدشون💔

اون دنیا فک کردین جواب خدارو چی میخوای بدین؟!

😶
داغ دلمو تازه کردی😭  چرا بعضی ها اینجوری میکنن😕 انگار حیوون اسباب بازی بچه هاشونه🥺 ماهی ق ...

🥲من خودم یه پرنده دارم  که از کسی واگذاری گرفتمش چون نمیتونست ازش مراقبت کنه ولی دلم خیلی میسوزه به حالش! با خودم میگم این جاش تو جنگله نه تو خونه 😕 صدای گنجشک های بیرونو میشنوه انقدر خودشو میکشه و جیغ میزنه 😣💔(جفت نداره)

🥲من خودم یه پرنده دارم  که از کسی واگذاری گرفتمش چون نمیتونست ازش مراقبت کنه ولی دلم خیلی میسو ...

چیه پرندت؟! 

من یدونه عروس هلندی فلج سرپرستی گرفتم وقتی هوا گرمه قفسش رو از درخت آویزون میکنم 

البته حواسم هست گربه هام دست از پا خطا نکنن 

چون ۴ تا بچه گربه از خیابون پیدا کردم که گشنه بودن مثل پوست استخون 

آوردم بزرگشون کردم الان اضافه وزن دارن 😂

😶
چیه پرندت؟!  من یدونه عروس هلندی فلج سرپرستی گرفتم وقتی هوا گرمه قفسش رو از درخت آویزون میکنم& ...

🥺😂ای جان خوش به حال گربه ها😁❤

طوطی بریزیلی عه ولی خیلی شیطونه مجبور شدم  بال هاشو کوتاه کنم  که نره تو بخاری و بالای پرده و... 

🥲من خودم یه پرنده دارم  که از کسی واگذاری گرفتمش چون نمیتونست ازش مراقبت کنه ولی دلم خیلی میسو ...

خب باید گردش ببریدش طبیعت تراس

پرنده ی من میشه گفت اصلا قفس نداره

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
چیه پرندت؟!  من یدونه عروس هلندی فلج سرپرستی گرفتم وقتی هوا گرمه قفسش رو از درخت آویزون میکنم& ...

نه من نمیتونم بذارمش بیرون ، میله های قفسشو باز میکنه و میاد بیرون 

بعد بذارمش بیرون بدتر دلم آب میشه چون پرنده های دیگه رو با چشم میبینه 

طوطی من در میره 🥲  

پرهاش رو با دقت زیادی یه کم بچینید 

بالش زخم نشه

پرهای بلند آخری رو بذارید بمونه 

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
نه من نمیتونم بذارمش بیرون ، میله های قفسشو باز میکنه و میاد بیرون  بعد بذارمش بیرون بدتر دلم ...

ماله منم بلد درش رو باز کنه بدونه اینکه یادش بدم😐

عروس منو بدون قفس هم بذاری دوباره خودش برمیگرده داخل قفس 

فقط بخاطر گربه هام میترسم

توخونه هم آزاده فقط شب ها داخل قفس میندازم 😁

عاشقشم جونمم براش میدم

گربه هام ولی پدرمو درمیارن 😂 همه جارو چنگ میزنن 😪 البته اونا رو هم دوست دارم😁

😶
پرهاش رو با دقت زیادی یه کم بچینید  بالش زخم نشه پرهای بلند آخری رو بذارید بمونه

وا گناه داره عروسمو من یک بار هم پرهاش رو کوتاه نکردم 

با خیال راحت بیرون میبرمش البته باز احتیاط میکنم همیشه جلیقه پروازشو تنش میکنم

😶
داغ دلمو تازه کردی😭  چرا بعضی ها اینجوری میکنن😕 انگار حیوون اسباب بازی بچه هاشونه🥺 ماهی ق ...

همه اینجوری نیستن و نگهداری بلدن بیشتریا

جاهای کمی هستن که واگذار میکنن،برای همین اکثریت ترجیح میدن حیوون بخرن،از طرفی تربیت حیوونای واگذاری سخته...

تاپیک ها متعلق به من نیستن❤️

وا گناه داره عروسمو من یک بار هم پرهاش رو کوتاه نکردم  با خیال راحت بیرون میبرمش البته باز احت ...

عزیزم باید پرهاشو کوتاه کنی

اکه تو خونه بخوره تو شیشه و جناق سینه‌ش بشکنه میمیره

ما ام نمیخواستیم کوتاه کنیم ولی بس که خوردن تو در و دیوارو دکترم تذکر داد کوتاه کردیم

تاپیک ها متعلق به من نیستن❤️