2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من ساکن یزدم ولی نمیدونم گلم ولی معمولا دکتر پنج دیگه داخل مطب هست واینکه نوبت دهیتون نگفت ساعت ...

عزیزم نوبت ندارم باردارم شهر خودمون رفتم دکتر گفتن کم کاری تیروئید داری و باید قرص بخوری ولی عدد تیروئیدم خیلی طبیعی و نرمال بود حالا میخوام برم پیش ایشون ببینم چی میگم دیروز دکتر ترسوندم و گفت قرص نخوری بچت کند ذهن میشه حسابی ترسوندم 

وای ببخشید گوشی دست بچه بود

فدای سرت گلم حالا یادم اومد کی هست این دکتر یبار فقط رفتم پیشش یعنی تنفر درست کردم ازش اینقد استرس بهم واردکرد ساعت خاصی بهم هم گفتن چقد هم معطل شدم پنج دیگه مطب تشریف داره 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
عزیزم نوبت ندارم باردارم شهر خودمون رفتم دکتر گفتن کم کاری تیروئید داری و باید قرص بخوری ولی عدد تیر ...

نترس اصلا خیلیا این مشکل دارن داخل بارداری واینکه عددش چنده مگه؟

چرا گلم؟ ممنون عزیزم

منم باردار بودم بعد یکی از دوستان معرفی کردن واسه اولین بار رفتم پیشش ساعتی ک منشی گفت خب نرفتم داخل اونوقت ک رفتم داخل دوسه نفر باهاش حرف میزدن نوبت من ک شد سوال می‌کردم  ازش میگفت ۳۰ تمن میدین  اینقد سوال این حرفا بهش گفتم تشکیل قلب انجام نداد ۹ هفته نیم بودم گفت نمیشه دیگه  و دیگه پیش منم نیا برو یه دکتر دیگه من واسه تشکیل قلب رفته بودم اینقد استرس بهم وارد شد همون شب رفتم پیش دکتر دیگه دکتر سجاد نیا ک خیلی مهربون بودن با من یکی من آخه غریب بودم اینجا