2777
2789

انگار یه لایه خیلی نازک اومده رو گوشت انگشتام اصلا انگار ناخن نیستن خیلی نازکن 

بدون لمینت ناخن نمیتونم بمونم اونم همش کنده میشه اصلا نمیدونم چی کنم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمک یا غذای شور زیاد میخوری؟

ن والا غذاهام اکثرا بی نمکن

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ن والا غذاهام اکثرا بی نمکن

زینک هم خوبه...من مشکلم زود شکستنه 

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
زینک هم خوبه...من مشکلم زود شکستنه 

پماده قرصه چیه؟ 

عزیزم چجوریه  فرقش با کاشت چیه؟؟؟؟  ببخشید توزحمت میوفتی جواب بدی؟؟؟

کاشت یا ژله یا پودر که با لیکوئید قاطی میشه و بوی اذیت کننده ای داره و زیرش ناخن مصنوعی میذارن بعد روش کار انجام میدن ولی لمینت یچیزی مثل لاک هستش البته غلظتش بیشتره و دوسه بار روی ناخن طبیعی خودت میکشن تا نشکنه. بعد ناخنت مثل سنگ میشه ازصلا حتی خمم نمیشه انگار یه لایه شیشه ای میاد روش عالیه