2777
2789
عنوان

گریم بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 25 پست
اخه رفته بود اونجا یه ساعت بعد دوباره بره به فکر ما نبود اصلا چرا موبایلمو جواب ندادم

خب دیگه پس شماهم مشکلت نون نبوده اون الآن باباش مریضه شما که خداروشکر سالم توی خونه هستید دیگه فکر چی کنه یعنی هیچی توی خونتون برای خوردن پیدا نمیشد؟

اولا این جمله که فلان چیزو خودم‌نخاستم بچمون‌میخاستو لطفاااا نگید چرا اینقدر خودتونو بی ارزش جلوه‌میدین؟ یعنی اگه برای تو‌بود چون‌ ارزشت کمتره باید عصبی میشد ولی بچه نه؟😑

دوما بچه همیشه هرچی‌بخاد لازم نیس براش مهیا باشه 😕😕😕😗😗😗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب دیگه پس شماهم مشکلت نون نبوده اون الآن باباش مریضه شما که خداروشکر سالم توی خونه هستید دیگه فکر چ ...

دخترم هیچی نمیخوره شاید باورتون نشه غذا رو اوردم فقط گفت باگت یه روز میشه هیچی نمیخوره افت فشار میگیره بدنش میلرزه 

ببین من نمیتونم قضاوت کنم ،خودت ته دلت میدونی علت زنگ زدنت چی بوده ولی بازم با تمام این تفاسیر من اگ ...

علت زنگ زدنم این بود که بهم زنگ زده بود نشنیده بودم بعد که گفت اونجام یه ساعته دیگه قراره برم منم گفتم نون واسه بچه میگرفتی

گفت نمیخورم غذا تو دستش خوابش برد گفتم باگت هست میگفت نه دیگه نمیخورم شوهرم جلو بچه دادو بیداد کرد&n ...

اخی عزیزم😢حالا تا خوابش سنگین نشده بیدارش کن بخوره اگر بدقلقی نمیکنه،بدترین حس دنیا گرسنه خوابیدن بچه هست