2777
2789
عنوان

خود کشی 👋

| مشاهده متن کامل بحث + 5144 بازدید | 200 پست

اسی سالها پیش عاشق یه پسری شدم اونم همین طور گذشت وخواست بیاد خواستگاری پدرم گفت ن مادرمم ب مادرش گفت نه خب جدا شدیم واون رفت دختر بازی وایناک فراموشم کنه ولی نتونست وبعد 5سالش دوباره اومد خواستگاری وشد میخوام بگمت خدابخواد میشه پس صبور باش زندگی بالا پایین زیاد داره

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شرمنده انقد حالم بده نمیتونم تک تک ریپلای کنم 

واقعا در جریان عذاب آخرت هستم 

در جریان همه چی هستم 

اما نمیتونم بخدا سخته واسم 

نمیدونم چم شده نفسم خیلیییی سخت در میاد خیلی 

در جواب کسانی ک گفتن رشتت چیه 

من انسانی خوندم و طی تحصیل دوره های طب سنتی هستم 

ولی ازونجا ک دور و برم خودکشی زیاد بود تصمیم ب ی چیز ضد خودکشی گرفتم انقد روی قرصهای مرگ آور و دوزشون رو بدن تحقیق کردم تا ب این نتیجه رسیدم ی ماده پشمکی بسازم ک با سرعت جذب بالا بتونه زود سموم رو جذب و دفع کنه 

حالا بماند ک من چقد عاشق تجربی ام و کل زیستو قورت دادم 

کلی آزمایش انجام دادم کلی تحقیق کردم 

کلی قرص دارم😂ک ی روز واس آزمایش میخاستم الان شده درمون درد خودم هعی 

اطلاعاتی ک دارمو میزارم تا خواهرم راهمو ادامه بده می‌دونم می‌تونه 

ازتون میخام فقط دعا کنید خدا ببخشه منو 

بابام ک هیچ جوره راضی نمیشه 

علی هم کوتاه نمیاد 

این وسط میترسم یکی بمیره چون بابام خیلی مغرور و بی درکه 

کسی پشتم نیس جز علی ک اونم میگه باید باهام بیای نمیتونم بی تو 

منم نمیخام ابروشون بره تنها راهم شده مرگ 

مرسی که انقد انرژی گذاشتین و حرفای قشنگ زدین 

من به ته خط رسیدم امیدوارم بقیه بتونن استفاده کنند  از حرفاتون

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

آخرش میگه کاری ندارم کجایی چ می‌کنی 

بی عشق سر مکن ک دلت پیر میشود

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

فقط بهت میگم من پنننننننننج سال تو شرایط تو بودم 

خودمون خواستیم اینقدر راه ها رو رفتیم تا بالاخره تونستیم 

حوصله توضیح اضافه ندارم ولی شرط می‌بندم شرایط ما خیلی از شما بدتر و تفاوت هامون بیشتر بود ولی وقتی ی چیزی رو از ته قلبت ازخدا بخای و براش بجنگی و صبوری کنی پاداش صبرت رو خدا بهت میده 

هیچ‌چیز خوبی اسون ب دست نمیاد 

هیچ چیز خوبی هم دست ادم ضعیف نمیفته 

تو اون ادم ضعیفه نباشه 

هیچ کس ارزش اینو نداره که بخاطرش خودتو بکشی و پدر مادرتو ناراحت کنی تو حیفی زندگیت حیفه اینکارو نکن ...

دقیقا چون نمیتونم کسیو جز اون تو قلبم راه بدم دارم اینکارو میکنم

بشین الان در ارامش از امام رضا بخواه کمکت کنه

کسی از اینده خبر نداره شاید پدرت راضی شد شاید این ازدواج صورت بگیره زود تصمیم نگیر

حتما تاپیکای کاربرارو بخون انشاالله روت تاثیر میذاره و منصرف میشی

یادت نره برای خدا غیر ممکن و جود نداره اگه اون بخواد و این ازدواج قسمت تون باشه هیچ چی و هیچ کس نمیتونه مانع تون بشه اینو مطمعن باش

خدا بزرگه تو بیا منصرف شو بیا باهاش معامله کن بگو من صبر میکنم منصرف میشم ولی اگه این ازدواج به صلاحم اتفاق بیوفته و پدرم راضی بشه شاید معجزه شد

اصن امکان نداره پدر مادرتون براتون ناراحت نشن امکان نداره بی رحم باشن پدر مادرا این شکلی نیستن 

صبر کنید راضی میشن 

خدا بزرگ تر از این حرفاست درست میشه 

دقیقا چون نمیتونم کسیو جز اون تو قلبم راه بدم دارم اینکارو میکنم

خب بجنگید براش اگه دوسش داریداون پسرم گناه داره

اونم افسرده میشه پدر مادر اونم گناه دارن بذار پدر مادراتون داغ تون خدا نکرده نبینن

شاید قرعه به نام شما شد کسی از اینده خبر نداره

شاید همین روزا پدرتون راضی بشه

آخرش میگه کاری ندارم کجایی چ می‌کنی  بی عشق سر مکن ک دلت پیر میشود

بسپار به خدا و به حکمتش ایمان داشته باش

منم روزی با عشقم ازدواج کردم ولی الان تو حسرت ساده ترین چیزام. با اینکه حامله ی پا به ماهم ولی یه لیوان آب هم دستم نمیده و کلا از دکترها و مشکلاتم خبر نداره. خواهر دنیا ارزششو نداره، تا خدا عمرتو مقرر کرده زندگی کن و سعی کن آدم خوبی باشی، بعدش هممون میریم.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
پشمکشیمی جانم؟

جان دلم

خب بجنگید براش اگه دوسش داریداون پسرم گناه داره اونم افسرده میشه پدر مادر اونم گناه دارن بذار پدر م ...

نمیشه مخالف سرسختیه

حتما الان جملات انگیزشی در مورد جلوگیری از خودکشی رو همین الان بخون

انقدر ادمایی بودن که خانواده شون راضی به ازدواج نمیشدن اما بعد رضایت دادن حتما داستان این افراد بخونید من مطمعنم عالیه و تاثیر میذاره

اگه پشیمون بشی و برگردی خدا بیشتر دوست داره بیشتر دعاتو براورده میکنه 

خواهش میکنم نا امید نشو