2777
2789
عنوان

خود کشی 👋

| مشاهده متن کامل بحث + 5144 بازدید | 200 پست

همه این کارا بخاطر یه پسر؟؟؟؟؟؟؟؟

بره به جهنم اون پسر

واقعا ارزششو داره؟

انقدر ضعیفی ینی 

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐نتونستی دارو بسازی میخوای خودکشی کنی! 

خب خدانگهدارت رسیدی اونور زنگمون بزن. 

متاسفانه نمیدونم به کسی که میخواد خودکشی کنه چجوری باید دلداری بدم،در عوض باهاش خداحافظی میکنم. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

چرا پدرمادرتو میخوای ناراحت کنی

دل شونو نشکن اصن عاقبت خوبی نداره تو اون دنیا جا نداری به بارعذابشو بخون تو گوگل اصن نمیشه تحمل کرد

همیشه یه راهی وجود داره نگاهت به خدا باشه تا دلت از ادما پایین نگیره مگه با خودکشی چیزی درست میشه

اگه به خدا توکل کنی و بهش نزدیک بشی بیشتر کمکت میکنه بیشتر هواتو داره بیا اینبار امتحان کن

دنیا به تو نیاز داره اینکارو نکن قوی باش

اگه خودتو بکشی تکلیف ادمایی که بهت نیاز دارن و دوست دارن چی میشه

بچه ها ضعیفم می‌دونم  جسور نیستم  اگه بودم پامیشدم میرفتم  آخر خطه واقعا توانی برا ...

دنیا که به آخر نرسیده 

یکم به چیزایی که داری فک کن به دنیا امدنت که بیهوده نیست هر کسی ماموریتی تو دنیا داره که باید انجام بده 

به بهترین نحو زندگی کن 

برا چیزایی که داری شکرگزاری کن حالت خوب بشه عزیز

الهی به امید تو

هیچ کس ارزش اینو نداره که بخاطرش خودتو بکشی و پدر مادرتو ناراحت کنی

تو حیفی زندگیت حیفه اینکارو نکن 

فراموشش کن هر کسی لیاقتتو نداره هر کسی نمیتونه تو قلب ادم جا بگیره شما موقعیتای دیگه هم داری زندگی به اخر که نرسیده 

رفت که رفت ولش کن بذار بره کسی که لیاقتتو نداره اصن به رو خودتم نیار بخند و شاد باش بذار فکر نکنه که کی بوده که یه ادم براش خودکشی کرده

یه چیزی بگم اصن خودتو بخاطر یه پسر خودتو حتی عذابم نده 

هر کاری کن فرانوشش کنی یه کلاسی چیزی برو برو بیرون خودتو سرگرم کن داد بزن هر کاری کن فراموشش کنی

باور کن اولش سخته ولی بعد میشه فراموشش کرد 

پدر مادرت بیشتر از اینا ارزش دارن اونا واقعا واقعا حالشون بد میشه اگه اینکارو بکنید ناراحت شون نکنید