2777
2789
عنوان

خود کشی 👋

| مشاهده متن کامل بحث + 5144 بازدید | 200 پست
راهی برام نمونده عزیزان  فقط ی کمک  این متنایی که نوشتم چجوری و کجا بزارم ک ببینم بعد یک ...

بیا من باهات حرف بزنم 

خب بگو 

چرا خودکشی چرا انقدر ضعیفی تو؟

نــــشـــد ســهــمــم امــا مـــن هــمــیــشــه عــ🖤ـــاشــقــش هســـ🖤❤ــتــم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه جنگ و مبارزه آسون بود که همه به خواسته هاشون رسیده بودن. ولی رک میگم چون میزارمت جای خواهرم این ...

نمیتونم دیگ صبر کنم😭😭😭😭😭

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
مرسی که انقد خوبید از همتون ممنونم  ولی نمیتونم با این شایدا بمونم و هر روز خورد بشم😭😭😭😭بس ...

عزیزم صعیف نباش

همه ما ازمایش میشیم و خدا تو قران چند جاش فرموده هیچ کس رو بیش از تواناییش ازمایش نمیکنم

و باز فرموده در زندگی از صبر و نماز کمک بگیرید

به جای متوسل شدن به خودکشی که باعث میشه شرایطت بدتر شه و راهی برای بازگشت نداشته باشی به خدا پناه ببر و ازش کمک بخواه و حواست به نماز هات باش

یادت باشه تنها با یاد خدا دلها ارام میگیرن❤

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم میخوام بیام با چی میخوای بری ک دیگه برگشت نداشته باشه

عه وااا

چقدر ضعیفی 

‌شما چته ؟ 

چرا خودکشی مشکلت چیه؟

نــــشـــد ســهــمــم امــا مـــن هــمــیــشــه عــ🖤ـــاشــقــش هســـ🖤❤ــتــم 

از جات تکون نخور..

معمولا تاحالا همچین کسی رو ندیدم ک مخالف خودکشی باشه و خودش اولش جا بزنه و بره سراغ همچین کار بی فایده ای/:

زندگی ادامه داره..

بلخره هممون می‌میریم چرا اینقد عجله داری..

فرصت های خوبیم در انتظارته..

. I think it's done this time , I can't believe

مرسی که انقد خوبید از همتون ممنونم  ولی نمیتونم با این شایدا بمونم و هر روز خورد بشم😭😭😭😭بس ...

تو سنی نداری ۱۹سالته عزیزم میدونی تا ازدواج چقد جا داری؟شاید زمان بگذره پدرت قبول کنه راضی بشه 🙂❤بنظرم خاستگارت خودشو به پدرت ثابت کنه تغییر کنه همون چیزایی ک توی تایپیک قبل گفتی(لات بازی و وعوا و اینارو کنار بزاره) میگم ک ۱۹سالته زمان خیلی کارا میتونه بکنه به خدا اعتماد کن

به حضرت فاطمه متوسل شو من خیلی جاها ازش کمک خواستم کمکم کرد ،الا شیطون نزدیکت نشسته ک همچین فکرایی ب ذهنت اومده😐 ی اعوذو بلله بگو پاشو نمازتو بخون تا قضا نشده😁ناراحتم‌نباش دعا میکنم برات هرچیزی ک به صلاحته اتفاق بیفته💙

ماهی که بر خشک اوفتد قیمت بداند آب را...

بچه ها ضعیفم می‌دونم 

جسور نیستم 

اگه بودم پامیشدم میرفتم 

آخر خطه واقعا توانی برای ادامه دادن نمونده 

حلال کنید

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

نکن کلی روزای خوب در انتظارته نزار بزرگ ترین دشمنت موفق بشه 

از کجا معلوم فردایی روز خودکشیت همون روزایی که ارزوشو داشتی 

نزار تا اخرررررر همیشه تو جهنم بسوزیی

در نا امیدی بسی امیده 

این دنیا خوب یا بد تموم میشه اما اون دنیا چی 

تا اخر باید بسوزی توی جهنم  

دختر جان بلند شو 

خودکشی برا ضعیفاس تو ک نمی خوای ثابت کنی خیلی ضعیفی 

پس به همه ثابت کن تو قوی بودیو تونستی 

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺