2777
2789
عنوان

خود کشی 👋

| مشاهده متن کامل بحث + 5144 بازدید | 200 پست
بچه ها ضعیفم می‌دونم  جسور نیستم  اگه بودم پامیشدم میرفتم  آخر خطه واقعا توانی برا ...

عزیزم تایپیک قبلی گفتی فرارکنم ابروی خونوادم میره خب خودکشیم کنی ابروی خونوادت میره.اگ قرار ابروشونوببری پس فرار وترجیح بده ن مرگو

من حسابم زهمه مردم این شهر جداست 🌷من امیدم ب خداست.بعد خدا باز امیدم ب خداست🌷
من گریه هام بند نمیاد نکن توروخدا     توروخداا

شرمنده عزیزم 

از تاپیک برو بیرون 

تا 12هستم ک خوشحال باش😍کم مونده برم پیش خدا 

خیلی کم مونده

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم تایپیک قبلی گفتی فرارکنم ابروی خونوادم میره خب خودکشیم کنی ابروی خونوادت میره.اگ قرار ابروشونو ...

خونوادم طوری هستن ک من خودکشی کنم براشون آسون تره تا فرار می‌دونم که دارم اینکارو میکنم

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

برو کتاب مغازه خودکشی را بخون و قشنگ بهش فکر کن عمیق. 

با خدا خلوت کن . مرگ دیر وزود داره اما سوخت و سوز نداره ما که قراره بمیریم لاقل این چند صبا خوش باشیم تا اون دنیا هم شاید حوش باشیم .

و در آخر. 

دور گردان گر دو روزی بر مراد ما نرفت 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور .

هر گاه که تسلیمم در بارگه تقدیر 

آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر 

هرگاه که کوشم در کار کنم تدبیر 

رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر ‌

فقط میتونم بگم تا ابد و دهر خودتو بدبخت نکن

یه عذابیه که برداشته نمیشه

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

هیچوقت آخر خط نیست.

آخر خط وجود نداره؛ در واقع مرگ شروع همه چیزه!

شاید هممون توی زندگی از یه چیزی ناراحت بشیم..

اما باید توی این شرایط از خدا کمک بخوایم.

اگه این پست رو می‌خونید، این کارو نکنید لطفا:))

شرمنده عزیزم  از تاپیک برو بیرون  تا 12هستم ک خوشحال باش😍کم مونده برم پیش خدا  خی ...

یکم صبر داشته باش   

به خانوادت بفهمون دوسش داری

علی باید حضوری بابتو ببینه باهاش حرف بزنه

شرمنده عزیزم  از تاپیک برو بیرون  تا 12هستم ک خوشحال باش😍کم مونده برم پیش خدا  خی ...

فک نکن بمیری آغاز خوشبختیته چشم قلبی 

خودکشی خیلی گناه بزرگیه 

به بدترین حالت میوفتی بعد از مرگت من تضمین میکنم 

حالا خود دانی

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

هههههههیییییییییییچ چیز و هییییییچ کس ارزش خودکشی رو نداره،فقط خدا....یعنی جنگ در راه خدا که اسمش میشه شهادت‌🥰🥲😃❤

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲
خونوادم طوری هستن ک من خودکشی کنم براشون آسون تره تا فرار می‌دونم که دارم اینکارو میکنم

چرا این کارو میکنی بخدا قسم اون دنیا وقتی داری تو آتیش میسوزی میگی ای کاش خودکشی نمی‌کردم باور کن خودکشی راهش نیس