2777
2789
تا کجا خوندین زیستو؟؟

دهم و یازدهمو تموم کردم دوازدهم فصل چهارم

عرزشی نیاد تو تاپیکام حوصله ندارم / یه آدم مودی ک هر لحظه نظرش عوض میشه از رو تاپیکم جاج نکن/ طرفدار ابدی شادمهرم/همینه ک هست در ضمن ک خ پ ت🙂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیز دلم ببین اگر درصد 66 درصد میخای این فصلایی ک میگمو بخون 

فصل 1.2.3.4.5دهم .... فصل 1.2.3.4.5 یازدهم . فصل 1.2.5.6.7.8 دوازدهم ...  اینارو یه دندون پزشک بهم گفت..اگر از الان هفته ای 2 فصل عمقی بخونی با تست 3 سطحی اوکی میشه دفعه اول تست سطح 1 رو بزن و نکات تو کتاب بنویس ....  خودمم تازه شروع کردم تازه از فروردین فوق برنامه دارم شبا 5 صفحه زیست گیاهی تخته سیاه بخونم ک 4 فصله از دهمو یازدهم

سلام عزیز دلم ببین اگر درصد 66 درصد میخای این فصلایی ک میگمو بخون  فصل 1.2.3.4.5دهم .... فص ...

واااقعا ینی فقط این فصلا روبخونم ۶۰ درصد میزنم اگ نتونستم تو کنکور جواب بدم چیکار کنم؟؟

واااقعا ینی فقط این فصلا روبخونم ۶۰ درصد میزنم اگ نتونستم تو کنکور جواب بدم چیکار کنم؟؟

بابا من خودمم صفرم عین تو هنوز شروع نکردم فقط همینارو میخام عالی بخونم تسلط 70 درصدی بهتر از خوندن همه کتاب اونم یک دور تند تندو هیچی نفهمیدنه منظورم سطحی خوندنه

اخه سه سطحی تستاش خبلی کمه

خیلی سبز هم بزن.... و مهم ازمون جامع تک درسه ها خانومی شما ک تموم کردی اگ تونستی ب دور دوم برسی یا همون مرور زیست رو حتما داشته باش و ازمون جامع بزن واقعا عالیه الان تو باید اموزش ببینی تستی ک تحلیل نشه ب چ دردت میخوره