2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنطر من نشرالگو  روش نظام قدیمیشو حفظ گدده خیلی درهمه  من اصلا از اون نتدنستم بخونم دوازده ...

اونم خوبه

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
از نشر الگو بخون

اصلاااا 

برو فیلمای موقاری آلا بخون 

درسنامه خیلی سبز تستای نشد آلگو یا آی کیو

عرزشی نیاد تو تاپیکام حوصله ندارم / یه آدم مودی ک هر لحظه نظرش عوض میشه از رو تاپیکم جاج نکن/ طرفدار ابدی شادمهرم/همینه ک هست در ضمن ک خ پ ت🙂
گیاهیا رو نخون

گیاهی ها تو کنکور های اخیر خیلی مهمه اتفاقا گیاهی بخون 

متولد 85 نیستم ... بيشتر اوقات اعصاب ندارم پس گير نده دوست عزيز  ،   آرمی هستم 💜 اهل رپ به شدت هستم اگه اهل رپ هستی یا ارمی هستی دس دس نکن درخواست بده بحرفیم عشقولیی . یه ذره بی اعصابم و مودی و خل و چل پس اگه دیدی تو حال خودمم طبیعیه   .خو دیگه بسه زیادی حرف زدم جدی بوس بای 
من فصل ۷ یازدهمو و فصل ۳ دوازدهمو میخوام حدف کنم چون واقعا اینارو نمیفهمم

اشتباه میکنی اینا خیلی ترکیب پزیرن

عرزشی نیاد تو تاپیکام حوصله ندارم / یه آدم مودی ک هر لحظه نظرش عوض میشه از رو تاپیکم جاج نکن/ طرفدار ابدی شادمهرم/همینه ک هست در ضمن ک خ پ ت🙂
 کسی نیست این راهو رفته باشه و راهنمایی کنه؟؟؟

گفتم بهت فقط موقاری

اصلاااا  برو فیلمای موقاری آلا بخون  درسنامه خیلی سبز تستای نشد آلگو یا آی کیو

تایم فیلم دیدن ندارم

من پایه ام خیلی سبزه 

دوازدهمم مهروماه 

شما کنکور دادین؟؟؟

تایم فیلم دیدن ندارم من پایه ام خیلی سبزه  دوازدهمم مهروماه  شما کنکور دادین؟؟؟

امسال میدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز