داره میگ الکیه نباید برین و بدتر میشه تا بهتر من میترسم برای پسرم چون میترسید و چشم نظرم گرفتم براش ...
چی قراره بدتر بشه ؟ سر کتاب ک میگن یعنی طرف دعانویسه موکل داره و اون موکل یه چیزایی رو از حال و یا کمی از اینده بهش میگه . ندیدم بگن گناه داره . این گناه داشت دعا کردنم گناه بود حتما😐
چی قراره بدتر بشه ؟ سر کتاب ک میگن یعنی طرف دعانویسه موکل داره و اون موکل یه چیزایی رو از حال و یا ک ...
نگا این خانومه میگه ک بده چون سرکتاب یع جور ارتباط با جنیان و اینا میشه و این بده شما اجازه میدین و راهشونو باز میکنین و اینا و عوض این کار حدیث کسا بخونین و زیارت عاشورا رو بخونین سراغ اینا نرین ک بدتر میشه و وارد زندگیتون میشن
خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️
نوزاده هنوز تو خواب جیغ میزد و یهو میترسید بدون هیچ دلیلی یا یه چند روز بود میخواست بخوابه اصلا نمی ...
پسر منم پنج ماهشه . همش همینطوری بود . من قبلا سر کتاب میگرفتم شاید اون خانمه درست بگه . میدونی چرا؟ چون از چند ماه قبل بارداریم تا همین حالا یه چیزایی حس میکنم . برا پسرم دعا گرفتم خداروشکر برطرف شده ولی خودم چیزایی حس میکنم . ن من تنها بلکه هم عروس و برادر شوهر و شوهرم و مادرم و خواهرم هم ک خونم اومدن حس کردن . دعا که خوبه دعاهاتو حد اقل دور ننداز . میگن کلا این چیزا دور بر بچه تازه ب دنیا اونده زیاده . برا همین دعاهاتو دور ننداز . قران باز بزار بالا سرش . قران بخون خیلی ماثره