2777
2789
عنوان

بچه ها به سرکتاب اعتقاد دارین

81 بازدید | 12 پست

نمیدونم درسته یا نه ! یه ویس دارم گوش میدم داره میگ بده خیلیم بده اما من دعا‌ گرفتم برای چشم نظر اینا الان نمیدونم چه کنم

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️
چرا سر کتاب گفتن بده؟ بله من اعتقاد دارم

داره میگ الکیه نباید برین و بدتر میشه تا بهتر من میترسم برای پسرم چون میترسید و چشم نظرم گرفتم براش تغییری نکرده اما با حرف های این پشیمون شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داره میگ الکیه نباید برین و بدتر میشه تا بهتر من میترسم برای پسرم چون میترسید و چشم نظرم گرفتم براش ...

چی قراره بدتر بشه ؟ سر کتاب ک میگن یعنی طرف دعانویسه موکل داره و اون موکل یه چیزایی رو از حال و یا کمی از اینده بهش میگه . ندیدم بگن گناه داره .  این گناه داشت دعا کردنم گناه بود حتما😐

چی قراره بدتر بشه ؟ سر کتاب ک میگن یعنی طرف دعانویسه موکل داره و اون موکل یه چیزایی رو از حال و یا ک ...

نگا این خانومه میگه ک بده چون سرکتاب یع جور ارتباط با جنیان و اینا میشه و این بده شما اجازه میدین و راهشونو باز میکنین و اینا و عوض این کار حدیث کسا بخونین و زیارت عاشورا رو بخونین سراغ اینا نرین ک بدتر میشه و وارد زندگیتون میشن

پسرتون از چی میترسید؟

نوزاده هنوز تو‌ خواب جیغ میزد و یهو میترسید بدون هیچ دلیلی یا یه چند روز بود میخواست بخوابه اصلا نمیتونست 

بله بده گناهه چون چیزایی ک ب اسم سرکتاب میگن چیزاییه ک جن بهشون مبگه ن قران قرانو الکی بازمیکنن

من‌الان دعا گرفتم باید چیکارشون کنم 

نوزاده هنوز تو‌ خواب جیغ میزد و یهو میترسید بدون هیچ دلیلی یا یه چند روز بود میخواست بخوابه اصلا نمی ...

پسر منم پنج ماهشه . همش همینطوری بود . من قبلا سر کتاب میگرفتم شاید اون خانمه درست بگه . میدونی چرا؟ چون از چند ماه قبل بارداریم تا همین حالا یه چیزایی حس میکنم . برا پسرم دعا گرفتم خداروشکر برطرف شده ولی خودم چیزایی حس میکنم . ن من تنها بلکه هم عروس و برادر شوهر و شوهرم و مادرم و خواهرم هم ک خونم اومدن حس کردن . دعا که خوبه دعاهاتو حد اقل دور ننداز . میگن کلا این چیزا دور بر بچه تازه ب دنیا اونده زیاده . برا همین دعاهاتو دور ننداز . قران باز بزار بالا سرش  . قران بخون خیلی ماثره

باطل کن چون با این دعاها پااجنه ب زندگیت باز میشه من زخم خوردم بعدپیش یکی باطل کردم

چجوری باطلش کنم!؟