2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی فشار خوردی تاپیکت رو بستی 

دلیل نمیشه چون چیزی. برای تو دست نیافتنی هست بقیه هم نداشته باشن

از پس کنکور با زبان مادری بر نیومدی بهت حسودی کنم؟؟؟؟

خداروشکر من همه چیم مشخصه کارنامه کنکورمم گزاشتم 

🥰🫶

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

یدونه سیم کارت هم بخر که با مامانت از یه کاربری استفاده نکنید

بعدا دعوت میکنم بیا مطبم 😂😂😂😂 ن ن تو درمان نداری نیا

توهین کنی متقابلا میبینی..... کاربری دست من و مامانمع😘😘
فشار ب ک.ون تو وارد کردم ک اومدی اینجا آره میرم خارج میخونم برمیگردم میرم میزنم تا چشت درآد بترکی بم ...

@niniyar_1

@niniyar_2  

@niniyar_5  

@niniyar_3  

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

فشار ب ک.ون تو وارد کردم ک اومدی اینجا آره میرم خارج میخونم برمیگردم میرم میزنم تا چشت درآد بترکی بم ...

تک تک حرفات برا خودت و پدر مادرت که ادبت نکردن

تو اگه پدر مادر بالا سرت بود اینجوری نبودی 

ببینید چطور حرف میزنه

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

کاری که پدر مادرش نکردن شما بکنید ادب نداره

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

ببینید چطور حرف میزنه@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 کاری که پدر مادرش نکردن شما بکن ...

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

سلام یدونه تاپیک زدم سوال بپرسم از اول تا آخر اومد توهین کرد قفل کردم تموم شه اومدم تاپیک قبلی ادامه داد اونم قفل کردم الانم اومده اینجا انتظار داره وقتی دنبال دعوا و توهین بهش بگن مرسی

توهین کنی متقابلا میبینی..... کاربری دست من و مامانمع😘😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز