2777
2789
فشار ب ک.ون تو وارد کردم ک اومدی اینجا آره میرم خارج میخونم برمیگردم میرم میزنم تا چشت درآد بترکی بم ...

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

@niniyar_2  

@niniyar_2  

@niniyar_2  

@niniyar_1

@niniyar_3  

@niniyar_5  

@niniyar_1  

@niniyar_3  

@niniyar_3  

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 سلام یدونه تاپیک زدم سوال بپرسم از اول تا آخر اومد ت ...

تواین نبود بخونید همشو 

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

توی چند پدره نمیخواد از پدرومادر حرف بزنی تو توی جوب بودی ک ذات کثیفی داری اینقد کفتار جفت گیری کردع ...

صبح صد در صد مث اون کاربر که شکایت کرد ازت شکایت میکنم‌

تهمت زنا میزنی 

سایت ایرانی و قابل پیگیری 

صبح صد در صد مث اون کاربر که شکایت کرد ازت شکایت میکنم‌تهمت زنا میزنی سایت ایرانی و قابل پیگیری

زودتر منتظرم ببینم

توهین کنی متقابلا میبینی..... کاربری دست من و مامانمع😘😘
توی چند پدره نمیخواد از پدرومادر حرف بزنی تو توی جوب بودی ک ذات کثیفی داری اینقد کفتار جفت گیری کردع ...

@niniyar_3  

@niniyar_3  

@niniyar_1  

@niniyar_5  

تو هیچ پستی فوش ندادم

درست جوابش دادم ببینید

صبح صد در صد مث اون کاربر که شکایت کرد ازت شکایت میکنم‌تهمت زنا میزنی سایت ایرانی و قابل پیگیری

دروغگو کدوم کاربر از من شکایت کردع؟؟؟؟ اینم ی دروغ هات مث مادرت موسسه مهاجرت داره هس؟؟ بخدا خیلی بدبختی لایق جواب دادنم نیستی بخدا

توهین کنی متقابلا میبینی..... کاربری دست من و مامانمع😘😘
دروغگو کدوم کاربر از من شکایت کردع؟؟؟؟ اینم ی دروغ هات مث مادرت موسسه مهاجرت داره هس؟؟ بخدا خیلی بدب ...

سرچ کن می بینی

من شکایت نکردم

یکی از کاربر ها یه آقا مزاحمش شد 

شکایت کرد

تهمت زنا میزنی از خودت کمترم اگه نرم دنبالش

دروغگو کدوم کاربر از من شکایت کردع؟؟؟؟ اینم ی دروغ هات مث مادرت موسسه مهاجرت داره هس؟؟ بخدا خیلی بدب ...

شبت بخیر 

زحمت سرچ هم کم شد