2777
2789
عنوان

حق با منه یا اون؟

164 بازدید | 14 پست

نامزدم دانشجوعه،قرار شده واسه عقد یه سرویس در حد ۲۸گرم و اینا بردارم.

منم اوکی بودم و گفتم عیب نداره،دستش تنگه

آینده داره بعدا جبران میکنه

بیرون و اینا هم اگه میریم دنگی حساب میکنیم،میگه دارم جمع میکنم واسه عقد،

خونوادشم دستشون تنگه گفتم عیب نداره

درکش کنم

تا اینکه مثلا امروز اومد گفت فلان دوستم گفته رفتم خواستگاری،گفتم فقط یه حلقه میخوام ببرم،خانواده طرفم قبول کردن

ولی نامزدم گفت به دوستم گفتم خب مهسا فرق میکنه،مهسا مثل خودم درس میخونه

بعد بهش گفتم خب علی،اینایی که میگی یعنی چی؟یعنی بیشتر از این کوتاه بیام؟

گفت منظور خاصی ندارم،ولی سرویس ۲۸ گرمی خواستن تو این دوره کوتاه اومدن نیست

عقدو میخوای تو کافه باغ بگیریم میگیرم،عروسی خوب میخوای میگیرم،اونجوری هم که میگی کوتاه نیومدی

هروقتم میگم تو منو بیرون نمیبری،یا سرویس انقدی خواستم

میگه من توانم همینه،هیچی لباس نمیخرم همه رو جمع میکنم که خواسته های تو رو برآورده کنم.

حس میکنم اصلا قدرمو نمیدونه

میگه اگه کنار من احساس خوشبختی نمیکنی برو

ازدواج کن با گسی که پولداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمع میکنه؟ یا نداره؟ خسیسع

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

عزیزم رفتار هردوتون صحیح نیست همش بهم سرکوفت میزنین

بعدشم باهاش حرف بزن بگو عزیز من منم حق و حقوق خودمو دارم پشتت هستم اما نیاز های خودمم دارم

دختر یاد بگیر از همین حالت کوتاه بیای باید بعدا هم کوتاه بیای سیاست داشته باش

نداره،خب میگه من واسه خودمم نمیتونم لباس بخرم

وا خب اگه در این حد نداره چرا ازدواج کرد؟🙁بعدها درآمدش خوب میشع؟ دانشجوی چیه؟

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
خب من اگه کوتاهم نیام،اگه نداشته باشه چیکار کنه؟

نمیگم کوتا نیا 

این منظور من نبود 

تا حدی کوتا بیا ی سری چیزا هم میدونی.درحد توانشه بخر واسه خودت ولی همش نگو نداره

سرکار میره!؟

هر جور هم جمع کنه این که گفتی بیرون غذا بخوریم دنگی میدیم تو مغزم خوب جا نمیفته مردا رو هر جور از اول باهاشون برخورد کنی تا اخر همونجور ازت توقع دارن مطمئن باش وضعش خوب هم بشه باز هم انتظار داره تو هی کم بخری کم بخوری کم بپوشی در ضمن ایشون دهن بین هم هستن چه معنی داره بگه دوستم رفته خواستگاری فقط یه حلقه قبول کردن ادم که نمیتونه با معیارهای یکی دیگه زندگی کنه 

شما از وضع مالی خودش و خانوادش خبر داری. این چیزی نیست که دائم بگی دارم کوتاه میام یا منو بیرون نمیبری و خرج نمیکنی و این حرفا. اگه پول و طلا و مراسم آنچنانی برات مهمه باید با مرد پولدار ازدواج کنی. اما اگه قبول کردی در کنار این آدم باشی دیگه باید با کم و کاستش بپذیریش و بهش افتخار کنی. اگه داره به سختی پول جمع میکنه یا از لباس و خوراک خودش میزنه تا مخارج عقد رو تامین کنه این اشتباهه. طلا آخه چیه که انقدر به خاطرش همه زندگی و آرامش و عشقشونو به خطر میندازن. برید آمار ازدواج و طلاقو ببینید تا باور کنید هر چقدر عروسی ها و بریز و بپاش ها بیشتر و سنگین تر بوده طلاق ها بین اونا آمارش بالاتره. 

حق با نامزدت از یه دانشجو چه توقعی داری تو که از روز اول میدونستی دستش خالیه  اگه مرد خوبی بساز باهاش چه اشکالی داره 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
هردومون سال ۵ پزشکی ایم،الان باز میان میگن دروغ میگی و...

خب پس آینده‌ش خوبه 

پزشکا کلا دیر ب درآمد می‌رسن