2821
2789
عنوان

سونوگرافی

148 بازدید | 15 پست

سلام دوتا سوال راجع به سونوntدارم 

۱)عدد ntمن در ۱۲ هفته و ۴ روز ۱.۲بوده ولی طبق این سایتا باید ۱.۵ میبود درصورتی دکتر گفته فعلا خوبه نظر شما چیه؟

۲)گفت جنسیتش ۱۰۰درصد پسره همه میگن الکی گفته ۱۰۰ درصد بااحتمال میگن کسی بوده جنسیتش تو سونوntدقیق بهش بگن

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مال من ۱/۸ بود توی غربالگری دوم رفع شد  بیشتریا رفع میشن دکترم گفت ولی خب بازم زایمان زودرس ش ...

وقتی زیاد باشه باعث زایمان زودرس میشه؟

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 
وقتی زیاد باشه باعث زایمان زودرس میشه؟

عدد ان تی ربطی به زایمان نداره، عددت خوبه برای من ۲ بود.

درخصوص جنسیت هم من تا جایی که دیدم چیزی که گفتن درست بوده.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       

عدد ان تی و ان بی و آزمایش غربالگری اول  برای تشخیص سندرومی بودن کودک هست

دکترت میگه خوبه یعنی خوبه نگران نباش

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خانوما من هماتوم دارم دکترم دو تا سوزن داذه هفته یکی نزدم نشد بزنم حالا بزرگتر شده هماتوم بزنم ...

برو پیش دکترت هماتوم بزرگ بشه احتمال سقط داره!!

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
2790
2823
2791
2779
2792