2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیروز رفتم ریشه دندونم رو درست کردم دو تومن شد، الان پانسمانه، قراره ترمیم رو بعدا انجام بدم، گفت ...

وای واقعا خیلی گرونه منم دوتا دندون ترمیم کرده خیر سرم مثل اولشه اصلا انگار ن انگار خیلی ناراحتم

وای واقعا خیلی گرونه منم دوتا دندون ترمیم کرده خیر سرم مثل اولشه اصلا انگار ن انگار خیلی ناراحتم

ببین ترمیم منظورت همون پر کردنه؟ من قبلا یه دندون داشتم که پرش کردم ولی بازم بینش اون سیاهی رو میدیدم

ببین ترمیم منظورت همون پر کردنه؟ من قبلا یه دندون داشتم که پرش کردم ولی بازم بینش اون سیاهی رو میدید ...

اره بین دندونم پوسیده بود خالیش کرده مواد سفید گذاشته هم غذا میره بینش هم اینکه سیاهه

اره بین دندونم پوسیده بود خالیش کرده مواد سفید گذاشته هم غذا میره بینش هم اینکه سیاهه

خب پس یه سر برو بهش بگو حتما، راستش منم این دندونی که گفتم بعد از پرکردن بازم سیاهی داشت، مال چندسال پیش بود، دیروز همین دندون رو عصب کشی کردم، ناجور خراب شده بود، شاید کار دندون پزشکم خوب نبوده، به نظرم حتما برو که مثل من نشه

خب پس یه سر برو بهش بگو حتما، راستش منم این دندونی که گفتم بعد از پرکردن بازم سیاهی داشت، مال چندسال ...

قبول میکنه اخه همون موقع گفتم گفت ن این مدلشه ولی فردا میرم قبول نکرد چیکار کنم استرسی افتاده ب جونم نمیتونم شام بزارم

خب پس یه سر برو بهش بگو حتما، راستش منم این دندونی که گفتم بعد از پرکردن بازم سیاهی داشت، مال چندسال ...

خداخیرت بده باز جوابمو دادی موندم همینجوری بنظرم اگه دعوامون بشه چجوری پولمو پس بگیرم

قبول میکنه اخه همون موقع گفتم گفت ن این مدلشه ولی فردا میرم قبول نکرد چیکار کنم استرسی افتاده ب جونم ...

ببین برو یه دکتر دیگه هم نشون بده ، شاید راست بگه و مشکلی نباشه، الان اکثرا ویزیت اولیه دکترا رایگانه،ببر نشون بده

ببین برو یه دکتر دیگه هم نشون بده ، شاید راست بگه و مشکلی نباشه، الان اکثرا ویزیت اولیه دکترا رایگان ...

اره میبرم نشون میدم ولی مطمئنم من جای دیگه درست کردم پایینمو اینجور نشده

اره میبرم نشون میدم ولی مطمئنم من جای دیگه درست کردم پایینمو اینجور نشده

انشالله که به خیر و خوشی میگذره، الآنم با جوش زدن کاری پیش  نمیره، به وقتش درستش می کنی نگران نباش. برو به زندگیت برس