2777
2789
عنوان

گیر مامانم

391 بازدید | 27 پست

من ۲۴ سالمه متاهلم ، از خاله هام بدم میاد چون خیلی تیکه  بارم کردن ، به اصرار مادرم و بخاطر اون تو گروه واتساپیشون عضو شدم اما همش گیر میده که گرم نیستی کم چت میکنی 

یا به فالورام گیر میده که چرا دخترعموی باباتو فالو کردی ( که امروز آنفالو کردم) بعد میگه زندایی خودشو که  ندارم

همششش تیکه میندازه با همسرم قهرن همش تو لفافه بهم اونو تیکه میندازه ، موقع حرف زدن سکوت میکنم اما بعداااا عین بمب میترکم و زار زار گریه میکنم

مطلقا پشت خواهراشو خالی نمیکنه و در نگاه مادرم خواهراش فرشته ان اما بال ندارن

با همسرمم آشتی نمیکنه اما توقع داره من با خواهراش کاملا صمیمی باشم

چه کنم منننن😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که اولویتم رو پارتنرم قرار میدم

الانم مامانم رو بلاک کردم 😁 البته به زودی اشتی میکنین باز

ولی کلا تو نباید طبق چیزی که اون میخواد زندگی کنی

اون هرچی کیخواد بگه و انجام بده ولی برا خودش

برا تو فقط خودت میتونی تصمیم بگیری

اگه گفت چرا فلانی رو فالو نکردی میگی من مشکلی ندارم باهاش

گفت چرا فلانی رو فالو نکردی میگی خوشم نمیاد یا دلم نمیخواد

اصلا نباید توضیح بدی

تایپیک های بانو ارتمیس رو بخون 

خیلی کمک میکنه بهت 

مشکل شما با  یه جمله راهکار نداره 

اول باید خودت رو  بسازی تا بتونی از پس بقیه بر بیای 

اول از همه تاپیک من خودم را دوست دارم بخون 

تاپیکهای بانو ارتمیس عالین بهتر از مشاور که کلی باید پول خرج کنید 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
من که اولویتم رو پارتنرم قرار میدم الانم مامانم رو بلاک کردم 😁 البته به زودی اشتی میکنین باز ولی ...

منم یه مدت میونمون سرد بود با مامانم اما الان خوبیم تقریبا ، دقیقا حرف شما رو میگم که خب فلانیو خوشم نمیاد فالو نکردم اما چنان فلسفه ای میبافه که نگوووو آخرشم به اینجا ختم میشه که تو به من اهمیت نمیدی

والله مادر منم کلافم کرده گوه خوردم شهر خودم برزندگی کار  باشوهرم مشکل داره شوهرم هم زبونش درا ...

مادر و همسر منم یه مدت درگیر بودن بعد دعوا کردن و الان حدود یکساله قطع رابطه ان 😔 یه گوشه ی این دعوا مامانم مقصر بودا اما اصلااااا تقصیر خودشو قبول نمیکنه

عین مادرمن چندبار بم گف خواهر عزیزترازدختره 

جونشوبراخواهراش میده 

مامانم خیلی خوش سلیقه س همیشه خواهراش میبرنش بازار برالباس خریدن خرید وسایل خونه و...ولی بامن بازارنمیاد میگه بمن چه ۲۳سالته خودت برو 

البته داداشاشم دوست داره عاشق زنداداشاشم هس 

خاله باردارشد هروزویارداشت براش غذا میپخت میبرد ۲ساعت فاصله بود تاخونشون دکترخودش میبرتشون نمیذاره اب تودلشون تکون بخوره بابامم ازونور همه غموهمش ۸تاخواهراشن شب روز بشون سرویس میده فقط این وسط ماموندیم هرچندخواهرم گلیمشوازاب کشیده مجبورشون میکنه ولی من نمیتونم 😔حتما چون بچه بزرگم هرکاری خواستن بام کردن بزورم شوهرم دادن

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍