2777
2789
عنوان

گیر مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 27 پست
منم یه مدت میونمون سرد بود با مامانم اما الان خوبیم تقریبا ، دقیقا حرف شما رو میگم که خب فلانیو خوشم ...

خب ته فلسفه هایی که میبافه باز یه کلمه بگو من علاقه ندارم

وقتی گفت اهمیت نمیدی بگو شما به نظر و تصمیم من برای صفحه شخصی خودم احترام نمیذاری و به من اهمیت نمیدی

انقد اینارو تکرار کن هر بار تا بفهمن به اونا ربطی نداره

منم مامانم تو همه چیز تز میداد

الان یاد گرفته که اگه تز بده دیگه نمیگم در اون مورد بهش و صحبت هم نمیکنم باهاش

یعنی چی که من به اون اهمیت نمیدم چون کاری که دوست ندارم رو تو صفحه خودم انجام میدم

تا اینو گفت بگو من خوشم نمیاد فلانی رو فالو میکنی

انفالو کن اگه نکرد بگو اصلا به من اهمیت نمیدی و منو دوست نداری

نمیشه که برا ادم تصمیم بگیرن

مامان من برا لباسام گیر میداد که باز هستن

میگفتم من خوشم نمیاد تو روسری میزنی در بیار

در کل الان بعد کلی کشمکش تون روسریشو میزنه منم تاپ و دامنم رو میپوشم و مسالمت امیز هست

تازه میگی که دوری

منم وضعیتم همینه

باهاش کم حرف بزن

تایپیک های بانو ارتمیس رو بخون  خیلی کمک میکنه بهت  مشکل شما با  یه جمله راهکار ...

میشه تگش کنی

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه تگش کنی

https://www.ninisite.com/user/41b0a5fe-88b0-45b3-b795-a04066ee7793/بانوآرتمیس

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
https://www.ninisite.com/user/41b0a5fe-88b0-45b3-b795-a04066ee7793/بانوآرتمیس

مرسی گل

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
مرسی گل

خواهش می کنم  موفق باشی  💚

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

جای شما بودم هر چیزی که منو به اونا ربط میدادو حذف میکردم یه مدتم برو بشین تو خونه ات هیچ جا نرو تا بفمن ناراحتی اونا همه جوره با تو رفتار میکنن تو هم هیچ عکس العملی نشون نمیدی خب پیش خودشون میگن عین خیالشم نیست نشون بدا ازشون ناراحتی یه مدتم مامانتو نبین والا اینجوری اعصابت راحت تره

جای شما بودم هر چیزی که منو به اونا ربط میدادو حذف میکردم یه مدتم برو بشین تو خونه ات هیچ جا نرو تا ...

باور میکنی دقیقا یکسال همین کار رو کردم! با هیییچکدومشون حرف نزدم از همه جاهم بلاک کردم ، الان میگن شوهرت نمیزاشت بیایی و فلان و ما چیکارت کردیم تو این یه سال چشم به راهت بودیم ، فقط برام دعا کن خدا صبرم بده ممنونم و خدا به مادرم منطق بده انقدررر که خودشو واسه فامیلاش جر میده

عزیزم درکت میکنم باید رابطتتو فقط کم کنی... راستی میخوای اپلیکیشن لیوم رو نصب کن واسه خانوماست خیلی خوبه... اونجا همه دختریم و باهم حرف میزنیم و درددودل میکنیم با اونور یکم دلت باز بشه