2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اها خب تا اخر میزد دیگه او سه چهارسالی ه زد موهاش مرمشت شد 

والله یه تونیک تازه خریده تازه استفاده میکنه موهاش کم کم دارن رشد میکنن اینو یه سال بزنه بعد یه سال دیگه نمیخواد دائمی بزنی موجب ریزش مو هم نمیشه اگه قطع کنه

والله یه تونیک تازه خریده تازه استفاده میکنه موهاش کم کم دارن رشد میکنن اینو یه سال بزنه بعد یه سال ...

خب اسمش جیه من موهام بعداز زایمان ریخت فقط قسمت شقیقم نیزنم که دربیاد بعداز دوماه موهای کرکی و ضخیم دراومده فقط یه سوال ماینو رو که میزد بعداز چند ماه موهاش مر شد از قبل هم پرتر شد 

خب اسمش جیه من موهام بعداز زایمان ریخت فقط قسمت شقیقم نیزنم که دربیاد بعداز دوماه موهای کرکی و ضخیم ...

خب مال تو که واسه زایمانه یه تونیک گیاهی میزدی یکی دوسال بعد دیگه با موهای پرپشت زندگیت و میکردی دغدغه ی هر روز رسیدگی به موهات رو هم نداشتی 

اسمش رو نمیدونم ولی روش خط خطی هست اونی که داداشم استفاده میکنه با یه شامپو کنارش البته تونیک الیکس هم عالیه

البت

خب مال تو که واسه زایمانه یه تونیک گیاهی میزدی یکی دوسال بعد دیگه با موهای پرپشت زندگیت و میکردی دغد ...

اها تونیک سریتا تی دو میزنم با یه مقدار ماینوکسیدل نگفتی برادرت موهاس از قبل هم مرمشت تر شد وقتی ماینو میزد