2777
2789
عنوان

به نظرتون همچین مردی زن دوم میگیره

256 بازدید | 16 پست

مردی که زود عصبی میشه و همش قهره بعد سر کوچکترین چیز جون بچه اش رو قسم بخوره زن میگیریم بعد جلو مامان و باباش هم بگه من قسم میخورم زن میگیرم شما باید قبول کنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تو سرش هست که به زبونش میاد و تکرار هر چیزی تبدیل به واقعیت میشه به مرور ...این الان تهدیده ایا؟؟؟

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

شاید برای حرص درآوردن میگه

ولی معمولا دیگه زن نمی‌گیرن دیوانه ان خودشونو اسیر کنن زرنگ شدن دوست دختر دارن برای تفریح زن برای زندگی

نریزین سرم همه اینجوری نیستن

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

تاپیک قبلیت بهت گفتم ....

مهریه شما رو داره بده ؟

شما رضایت میدی ؟ 

در غیر این صورت چطور میخواد زن بگیره ؟!

و در آخر چرا این موضوع که اینقدر ناراحتت می‌کنه رو با همسرت مطرح نمیکنی ؟ مگه قراره ما آدم ها اینقدر راحت روی خط قرمز های هم پا بگذاریم ؟ 

چرا اینقدر عادی هست واسش که مطرح کنه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
خیانت چتی میکنه

چشم شما روشن 

اینقدر راحت نباش با این موضوع 

شوخی شوخی جدی میشه ها 

تو فکر پشتوانه و استقلال هستی ؟ 

تو فکر حل این موضوع هستی؟

مشاوری , بزرگتری‌؟؟؟؟

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

نه 

از آن نترس که های و هوی دارد ، از آن بترس که سر به زیر دارد 

کسی که ادعا کنه در عمل هیچکاری نمیکنه و همش تو حرفه 

چون کسیکه واقعا بخواد چنین کاری کنه جار نمیزنه و نظرها رو به سمت خودش جلب نمیکنه ، بلکه بی صدا میره به کارش میرسه

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است