2777
2789

من چند ماه بود صبح ها باشگاه می‌رفتم و بقیه روز درس میخوندم واسه کنکور. حالا چند روزه که صبح ها نمی‌رم ورزش که مثلاً بیشتر درس بخونم و دم عیدی یکم به کارام برسم اما باشگاه نرفتن همانا و به هم ریختن خوابم همانا. امشب یک چهارم یه زولپیدم خوردم که بتونم خوابم رو درست کنم. کسی تجربه ای داشته ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اردوهای ورزشی میخورن ...ولی وابستگی میاره و خوب نیست، نخور عزیزم 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

من قبلامصرف میکردم و بعدش قطع کردم بازم برگشتم به تنظیمات کارخانه یعنی در صورت قطع بدتر خوابت بهم میریزه من میخوردم خیلی کابوس میدیدم کلا چیز بدی بود 

دلیل انتخاب نام کاربریم روزی بود که شوهرم دلمو شکسته بود و داشتم گریه میکردم این نام کاربری رو زدم که هیچ وقت اون روز رو یادم نره ولی یادم رفت ...🙂
من قبلامصرف میکردم و بعدش قطع کردم بازم برگشتم به تنظیمات کارخانه یعنی در صورت قطع بدتر خوابت بهم می ...

آخی چه بد. بهتون نساخته چون برای همه فکر نکنم اینجوری باشه... حالا ببینم برای من چه جوریه

تو اردوهای ورزشی میخورن ...ولی وابستگی میاره و خوب نیست، نخور عزیزم 

چه جالب نشنیده بودم. باشه عزیزم حالا امیدوارم امشب بتونم بخوابم فردا صبح بیدار شم. می‌دونی چند شب بود تا وقتی هوا روشن میشد بیدار بودم از اون ور تا ظهر خواب. بعد چون همه برنامه هام به هم ریخته بود خیلی ناراحت بودم انگار کل روزم هدر می‌رفت.