2777
2789
عنوان

💔چیکار کنم 😔

259 بازدید | 17 پست

از بچگی من گوشت و مرغ و ماهی اینا دوس نداشتم 

بعد شش ساله بودم داداشم به دنیا اومد اونم خوشش نیومد از مرغ و گوشت و ماهی ..همیشه میگفتن تقصیر منه که اونم دوس نداره

همیشه به شوخی هم شده کنایه میزنن که اره دید خواهرش نمیخوره اینم نخورد 

خسته شدم اخه تقصیر من چیه 😔 چقد بچه های اول بدبختن 

چقد همیشه مقصرن😔

امروز داداشم ۱۶ سالشه اومد یه ذره جیگر خورد من گفتم وای چیشده داری میخوری اییی ( همینجوری شوخی گفتم)

بعد داداشم خورد خوشش نیومد گف اه دوس ندارم

مامانم با خنده گف تو گفتی نخورداااا 

اخه یعنی چی خودش حس چشایی داره به من چه اخه 

چرا از بچگی همش من رو مقصر میکردن بابت همه چی😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گلم کلا گیاه خواری.؟؟خدانکرده کمبود پروتین واهن پیدانکردی؟خودتوناراحت نکن.فک میکنن توالگوشویی دیوارکوتاه تراز توپیدانکردن

من حسابم زهمه مردم این شهر جداست 🌷من امیدم ب خداست.بعد خدا باز امیدم ب خداست🌷
باید خوشحالم بشی اگه اینجوریم باشه یعنی تو الگوی داداشتی 🙄😂❤️

والا از سرکوفت ها خسته شدم خانوادمون کلا کنایه و سرکوفت زیاد میزنن حتی در قالب شوخی 

چون من خودمم همیشه به خاطر اینکه ماهی و.. اینا دوس ندارم سرکوفت میخورم و سر کوفت های داداشمم میخورم به جای دو نفر محکوم میشم😔

پس چی میخوری؟ 

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
گلم کلا گیاه خواری.؟؟خدانکرده کمبود پروتین واهن پیدانکردی؟خودتوناراحت نکن.فک میکنن توالگوشویی دیوارک ...

نه عزیزم با این دوس داشتم گیاه خوار باشم ولی نمیتونم کباب و گوشت چرخ کرده باشه میخورم  

گوشت تیکه ای و ماهی و میگو و کله پاچه و مرغ بدم میاد 

خداروشکر هیچوقت کمبودی هم نداشتم 

اره واقعا همش به من ربط میدن😕🥲

والا از سرکوفت ها خسته شدم خانوادمون کلا کنایه و سرکوفت زیاد میزنن حتی در قالب شوخی  چون من خو ...

تو خانواده مام اینجوریه آبجیم پیاز  نمی‌خورد..آبجی کوچکم نمی‌خورد...بچه بود نگا اون می‌کرد.....ولی الان بزرگ شده خودش میخوره

هر کی دوست داشته باشه میخوره داداشت که دیگه بزرگ شده۱۶ سالشه ..آبجی کوچیک من سه چهار سالش بود که نگا میکرد 

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

پس چی می خوری؟ 

عزیزم مگه غذا های دنیا فقط گوشت و مرغ و ماهی و میگو و کله پاچه هست؟🙂

تازه من کباب کوبیده و گوشت چرخ شده باشه میخورم 

ولی این همه غذای خوشمزه داریم لوبیا پلو -قرمه سبزی بدون هیچ گوشتی - عدس پلو -ماکارونی -خورش کرفس- آش رشته -لازانیا- و…… خیلی چیزای دیگه 

تو خانواده مام اینجوریه آبجیم پیاز  نمی‌خورد..آبجی کوچکم نمی‌خورد...بچه بود نگا اون می‌کرد..... ...

اره واقعا حتی  مثلا داداشم عاشق قارچه ولی من زیاد دوس ندارم و فقط اگه تو پیتزا باشه میخورم خالیشو دوس ندارم اصلا اون خالی خالی میخوره