2777
2789
عنوان

من بدبخت

181 بازدید | 32 پست

سلام بچها خوبید خواستم یکم دردول کنیم خیلی تنهام کسیم ندارم .....ببینید من پشت کنکوری هستم و با توجه به نزدیک شدن کنکور اعصابم هر روز بهم ریخته تر میشه هنش از مامانم میبینم هیچ درکی نداره از شرایطم از حساس بودنم نداره

من کلا از بچگی یکمم حساس بودم زود یه چیزی به دلم میخورد ما یه دوست خانوادگی داریم پسرش امسال کنکور میده و این خانوم هعی زنم میزنه میگه پسرم فلان قدر پول دادم پکیج گرفتم فلان قد به مشاور میدم و همه اینارو تا قردن اخر به مامانم میگه مامانمم میاد میوفته به جون من ک اره فلانی اینقدر میخونه خودشو حبس میکنه

منم ناراحت میشم ک چرا من هفته پیش اسمم نفرات برتر شهر تو قلم چی اومد اینو نمیگی ولی میای دکو پز دورغ های اون زنه رو بهم میگی ناراحتم میکنی مامانم شروع کرد گفت خونه ای ک دختر کنکوری باشه همه میپرسنش بهش زنگ میزنن جونشم میگیرن به جهنم ناراحت میشی جونتو میگیرم منم بهم برخورد ناراحت شدم صدای شکسته شدن قلبمو خودم شنیدم ولی چ کنم تحملم دیگ تمون شده بچهاا خدا شاهده ک این خانوم من ۶ ماهیی ک شروع کردم درس خوندن هر هفته زنگ میرنه حرفای جدید میزنه منو دوس داره تخریب کنه ک پسرم فلان قد خرج میکنه و دختر همسایمون کمک میکنه به پسرم ک فلان چیزو بگیر دختر همسایه فرهنگیان قبول شد ولی تو پشت کنکور موندی همه این حرفارو صریح بهم میگه شما بگید چیکار کنم بچها دلم شکسته همه ناراحتیای ۶ ماهو چن لحظه افتاد جونم کم اوردم بچها زندگیم بی معنیه افسردم ماراحتم فقط با گریع آروم میشم که یبار گریه کردم سر این خانوم مامانم به جای دلداری دادن بغل کردنم چنتا فحش هم بهم داد و هولم داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط خیلی از کنکوریا همینه

اونایی ک خوب میخونن و مهمه درس براشون توی کنکور از لحاظ روحی خیلی درگیر میشن و احساس تنهایی و بدبختی زیادی دارن

ولی بدون عادیه و خیلی از کنکوریای دیگه ام همیت حسو دارن

فقط باید تحمل کنی و درستو بخونی

مطمئن باش بعد از کنکور درست میشه

SHE GOT HER HEAD ON THE CLOUDS 
 شرایط خیلی از کنکوریا همینه اونایی ک خوب میخونن و مهمه درس براشون توی کنکور از لحاظ روحی خیلی ...

به خدا قسم دارم به خودکشی فکر میکنم اگ قبول نشم بدبخت تر از اللانم میشم مثل این میمونه منو زنده زنده بکنن تو گور 

به خدا قسم دارم به خودکشی فکر میکنم اگ قبول نشم بدبخت تر از اللانم میشم مثل این میمونه منو زنده زنده ...

این چه فکریه دختر

کنکوز فقط بخشی از زندگیه

مطمئن باش ک قبول میشی ولی حتی یه درصدم قبول نشدی کلی راه دیگه برای موفق شدن هست 

SHE GOT HER HEAD ON THE CLOUDS 

خوب به مادرت بگو شمام فلان قدر پکیج اموزشی بخر فلان قدر هزینه مشاوره بده 

الان شما باید شاکی بشی از پزهای اون خانم نه مادرت 

چقدر مادر روان گسسته توسایت هست خدایا 

اون از اون خانمه که دوقلو هفت ماهه رو کتک میزد چون شیرنمیخورن و نمیخوابن این از مادر استارتر اونم از اون خانمه که بچه خووشو داده باباش ببره میگه نخواستمش چون شکل پدرش بود  اومده بچه شوهر دومشو بزرگ میکنه خل نشیم تواین سایت خیلیه  

این چه فکریه دختر کنکوز فقط بخشی از زندگیه مطمئن باش ک قبول میشی ولی حتی یه درصدم قبول نشدی کلی را ...

بخدا قسم شوخی نمیکنم کاملا جدیه با این وضع میشه درس خوند ؟؟؟؟؟ معلومه که نه داریم الان به عید نزدیک میشیم من الان بایر روحیم خوب باشه ولی ماشالله بدتر میشه الان خوندن به بعد نتیجه میده که من هنوز دارم تو مشکلات خفه میشم  بخدا یه هدف درس خوندن دارم اینم خدا شفای منو بده برم شهر دیگ بخدا خسته شدم فقط میخوام برم دانشگاه بهونس والا

خوب به مادرت بگو شمام فلان قدر پکیج اموزشی بخر فلان قدر هزینه مشاوره بده  الان شما باید شاک ...

شما از من محصل یه حرف بشنو شما مادر خوبی باش به خدا قسم میخورم که شما بهترین امکاناتو به بچت بدی ولی وقتی ناراحته بغلس نکنی و باهاش حرف نزنی همه اون امکانات خاک شیره تورو خدا شما دخترنو درک کنید من بدبخت شدم رفتم پی کارم ولی نزارین دخترتون به خاطر مشکلات اینجا رو امن بدونه راز دلشو اینجا بگه 

عزیزم تو‌تنها نیستی منم مثل تو‌کنکوریم‌ هر روز هزار تیکه میشنوم‌ که‌اره قبول میشی یا بشین تا بشی دکتر وهزار تا حرف دیگه از مامانم که‌اصلا درکم نمیکنه میدونم خیلی خسته ولی اصلا اهمیت نده حتی یک درصد برات  مهم‌نباشه بزار هرکی‌هرچی میخواد برت خودش بگه

شما از من محصل یه حرف بشنو شما مادر خوبی باش به خدا قسم میخورم که شما بهترین امکاناتو به بچت بدی ولی ...

خودتو ناراحت نکن عزیزم بچسب به درست راه نجاتت همینه فرض کن نامادریه باید باهاش کناربیای

عزیزم تو‌تنها نیستی منم مثل تو‌کنکوریم‌ هر روز هزار تیکه میشنوم‌ که‌اره قبول میشی یا بشین تا بشی دکت ...

چه خوب تو ک منو درک میکنی خودت میدونی دیگ از الان به بعد آینده ساخته میشه اون موقع من نشستم دنبال کسی میگردم منو تو بغل پر محبتش بگیره بخدا قسم اینکه کسی بغلم کنه حدفامو بسنوه شده حسرت بزرگ تر از خودم 

خودتو ناراحت نکن عزیزم بچسب به درست راه نجاتت همینه فرض کن نامادریه باید باهاش کناربیای

نامادری  خیلی بهتر از مادره نامادری اسمش روشه هیچ حسی به بچه کسی دیگ نداره ولی برا من از خودسم منو ۹ ماه تو شکمش حمل کرده کسی ک از بدن خودش بیرون اومده رو میگه جونتو میگیرم 

چه خوب تو ک منو درک میکنی خودت میدونی دیگ از الان به بعد آینده ساخته میشه اون موقع من نشستم دنبال کس ...

عمیقا‌ درکت‌میکنم چون‌دقیقا منم مثل توهم فقط میخوام کنکور بدم برم یه‌شهر دیگه که‌دیگه خلاص شم از این وضعیت مسخره توهم مثل منم اهمیت نده تمرکزت بزار رک درست هرچندمن هنوز شروع نکردم به خوندن هرکاری هم میکنم نمیتونم بخونم اما تو بخون کم‌نیاری