2777
2789
عنوان

من بدبخت

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 32 پست
عمیقا‌ درکت‌میکنم چون‌دقیقا منم مثل توهم فقط میخوام کنکور بدم برم یه‌شهر دیگه که‌دیگه خلاص شم از این ...

سرمو انداختم پایین به کسیم کاری ندارم فقط از این میسوزم که تا ۳ شب درس میخونم صبحا ۸ پامیشم روزی ۱۳ ساعت درس میخونم ولی کسی نمیبینع تلاشامو اسمم در اومد ولی بتزم بی تفاوت رد شد ولی منتظر شد افت کنم ک بیوفتع به جونم باور کن سه ماه بود جایی نرفته بودم دریغ از یه لباس زیر برا خودم بخرم هر ماه پولم ماهانمو میدم مشاور یا کتاب چشامم ضعیف شده ولی نمیتونم بگم که من ببرسد دکتر چون بفهمن سرمو میبرن مامانم میگه وای به حالت عینکی بشی من چی بگم لال میشم شنا چیزی بگید 

سرمو انداختم پایین به کسیم کاری ندارم فقط از این میسوزم که تا ۳ شب درس میخونم صبحا ۸ پامیشم روزی ۱۳ ...

عزمزم‌درست‌همین چندماه‌بعد‌که‌قبول‌بشیم‌دیگه‌راحت‌شدیم هنوز اول راه‌انقدر‌سخته بعدش دیگه‌راحت‌میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزمزم‌درست‌همین چندماه‌بعد‌که‌قبول‌بشیم‌دیگه‌راحت‌شدیم هنوز اول راه‌انقدر‌سخته بعدش دیگه‌راحت‌میشه

خدا کنه فقط بتونم با مامانم راه بیام‌نمیدونی چقدر برا یه روز بدون دعوا له له میزنم خدا همچین مادریو نصیب گرگ بیابون نکنه 

سلام عزیزم. می‌دونم خیلی سخته ولی سعی کن با مادرت بحث نکنی، یه گوش ات در باشه یه گوش ات دروازده.

تا آخرین توان سعی کن اون خانم رو نبینی، هر موقع زنگ زد برو اتاق، دیدی راهت رو کج کن بگو عجله داشتم، هر طور که خودت فکر می‌کنی. اون خانم با کوبیدن تو داره عقده‌های روانی خودش رو پر می‌کنه خودت رو اصلا باهاش درگیر نکن.

و یه پیشنهاد دیگه. سه روز به خودت استراحت بده. همه کتاب‌هات رو بذار تو کمد.

صبح‌ها فیلم ببین عصرها برو بیرون برای خودت بچرخ بازار رو ببین. خودت رو از محیط روانی و سنگین اتاق و خونه دور کن.

تجدید قوا کن و دوباره پر قدرت شروع کن!

حتما شب قبل از خواب بنویس حتی بد و بیراهی که تو ذهنت میاد تا روانت آروم بشه.

موفق باشی عزیزم.

سلام عزیزم. می‌دونم خیلی سخته ولی سعی کن با مادرت بحث نکنی، یه گوش ات در باشه یه گوش ات دروازده. تا ...

متنتونو خوندم خیلی برام عالی بود کلی حالمو تغییر داد الان چنده روزه که نمیتونم خودمو وارد درس کنم متاسفانه مامانم اجازه بیرون نمیده و اگ بی خود بیام بیرون از اتاق سعی پسر این خانومو میکوبه سرم و سنگین ترین حرفش اینه که جونتم میگیرم حرفیو خوشت هم نیاد میزنم این حرفا ته دلمو میزنه ... دیگع منو اون خانوم تموم شد همه تلاشپو میگنم نبینم ولی با این وضع من ک الان مویع خوندنه و نمیتونم بخونم بدتر میکنه حالمو ..دو روزه من فقط دارم خودمو با گریع آروم میکنم ولی هر چقدر گریه میکنم خالی شم پر تر میشم 😔

و یه پیشنهاد دیگه. سه روز به خودت استراحت بده. همه کتاب‌هات رو بذار تو کمد. صبح‌ها فیلم ببین عصرها ...

چشم حتما بخدا هر کاری میکنم اهنگ خوب گوش میدم متنای خوب و انگیرشی میخونم با دوستم چت میکنم ولی دریغ از هر چیزی حتا نمیتونمم برم بیرون الکی تو اتاق وانمود درس خوندن میکنم ولی درس نمیخونم ....چون اصلا نمیتونن وارد شم ناراحتم....هیچ چیز منو نمیسوزونه جز اینکه من ۶ ماهه چوب نخریدم برا خودم فقط دوتا پد بهداشتی اون موقع مامانم الان که عیده چیزی نمیگه فقط به دختر خاله هام زنگ میزنه میگه برید خرید شما فامیل جدید دارید باید بخرید هر چیزی ..... ولی من چی من بدبخت باید تو اتاق حبس شم و حسرت یه برخورد خوب از مامانم داشته باشم ....مامانم برا همه روشن فکر هست جز من .... بهش گفتم ک یه مویه بلند صورتمو بند بنداز برع ضایس روم عصبی شد و گفت کنکور در بیای برمیدارم در نیای حق نداری دس بزنی 😊😭

متنتونو خوندم خیلی برام عالی بود کلی حالمو تغییر داد الان چنده روزه که نمیتونم خودمو وارد درس کنم مت ...

خواهش می‌کنم عزیزم.

بیخیال این جملات انگیزشی شو حداقل برای من که اصلا مناسب نیست میشه مثل طبل تو خالی!

من فقط میگم این فشار رو از روی خودت بردار. پس مشاورت چی کار می‌کنه؟ عزیزم پول مفت دارید مگه؟!

چشم حتما بخدا هر کاری میکنم اهنگ خوب گوش میدم متنای خوب و انگیرشی میخونم با دوستم چت میکنم ولی دریغ ...

متوجه منظورت میشم.

دور از جون مادرت، فکر کن مادرت عاقل نیست ولی باور داشته باش که دوستت داره. این خیلی از مشکلات رو حل می‌کنه.

دیگه همه بدی‌ها رو با این‌ که میدونی اشتباه و ناراحت کننده است ولی بدونی از روی دوست داشتنه تحملش راحت‌تره.

و همچنان یک گوشت در باشه و یکی دیگه دروازه. 😊

خواهش می‌کنم عزیزم. بیخیال این جملات انگیزشی شو حداقل برای من که اصلا مناسب نیست میشه مثل طبل تو خا ...

❤❤❤❤❤من اصلا مشاورم اعتماد ندارم نمیتونم مسایل خونگی رو بهش میگم با مامانم در ارتباطه میترسم بره بگه وضعم از اینی که هست بدتر بشه ..... فقط متنظرم کنکور بدم بتونم جایی قبول شم برم از این شهرو خانواده دیگه بریدم بخدا اتفاقایی حرفایی میشنوم دوس دارم اونجا خودمو بکشم حساس تر از قبلم شدم ولی سعی میگنم 

متوجه منظورت میشم. دور از جون مادرت، فکر کن مادرت عاقل نیست ولی باور داشته باش که دوستت داره. این خ ...

ببخشید من فرض دوست داشتنشم‌نمیتونم بکنم .... اصلا ارتباطی جز سلام و دعوا ندارم با مامانم .... اون منو دوس نداره حتا تصورشم سخته برام ....اون منو اورده اذیت کنه ناراحتم کنه زندگیو زهرمارم کنه فقط نمیتونم دلیلشو بدونم چرا با من اینطوری میکنه .... مرسی عزیزم حرفاتو خیلی دوس دارم ❤❤❤❤❤❤فقط منتظرم تموم شه چن ماهه 

دور از جونت. با یه روانشناس دیگه حتما صحبت کن عزیزم.

کسیو ندارم دنبال میگردم یه دقت آنلاین گیر بیارم به کسی جز اینجا نمیتونستم پناه بیارم مرسی عزیزم کمک کردی یادم میمونه حتما این پیامای خوبت ۰❤