2777
2789

اومدیم خرید،بچه ها اینو بگم ک وضع مالی شوهرم خوبه و همه چی هم دارم،ولی آدم عید دلش لباس جدید میخاد و تنوع،مخصوصا ک شرایط مالیت هم خوب باشه بلاخره باید خوب بپوشی،خلاصه شوهرم نمی‌ذاره خودم جاهای دور خرید برم،و از صبح تا شب باهام بازار میاد و ده جا میچرخه،ولی من سمت هرچی میرفتم ایراد میگرفت،نصف خرید مو کردم نصفش موند،هرچی مانتو انتخاب میکردم می‌گفت خیلی ضایع آن و اینا،یا برای کیف می‌چرخیدم می‌گفت تو ک صدتا کیف داری حالا ولش کن،تروخدا کامل بخونید الان بقیه اش رو میگم،بگید الان چکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه تا شلوار و ی لباس و ی کفش خودش شد چهار میلیون،امروز دیگه عصبی بودم پریدم بهش،گفتم چرا تا اون سره شهر و بازار منو می‌بری هزارتا جامیچرخی،ولی سمت کیف میرم نمی‌پسندم میگی ولش کن بعد عید،ده بار گفت حالا مهم نیست بعد عید بگیر،گفتم چهار تا وسیله خودت شده آنقدر مال من دوتومن هم نشده،تو دلت نمیاد من چیز گرون بخرم,من ارزش ندارم ،دیگه شدید دعوامون شد و رفت اتاق