2777
2789
عنوان

میشه با کاشت ناخن نماز خوند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجاش سخته؟ یه نوبت میگیری فوقش مثلا ۱۰۰ تومن میدی ریموو میکنه برات سختی و مشقت منظورش خطر بیماری یا ...

آخه ۳۰۰ تومن بدم روز بعدش ریمو کنم؟

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 
مرجع من گوگل نیست ولی😊 تو خود سالن های ناخن هم کتاب گذاشتن ک نوشته اشکال نداره!!! چون به نفعشون نی ...

من نمیگم گوگل گفته

همین سایتای مذهبی

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 
آخه ۳۰۰ تومن بدم روز بعدش ریمو کنم؟

خب از اول نکار 

البته اگه واقعا نماز صحیح برات مهمه

من اول تاپیک هم گفتم منم خیلی لاک دوست دارم فقط چون میخوام وضو و نمازم تا جایی که ازم بر میاد بی نقص باشه مجبوووورم که لاک نزنم

خدایا شکرت🙏

عزیزم این عکسی که گذاشتی هم گفتن اکه رفعش با سختی و مشقت و اسیب جانی همراه باشه؛ وضو جبیره ای هست؛ ولی کاشت ناخن رو خودت عمدا میذاری؛ پس میشه مانع عمدی؛ بعدم به راحتی و بدون هیج مشقتی میتونی،هر وقت خواستی ریمو کنی؛ رنگ و مدلشو عوض کنی. پس اصلا شامل این شرایط نمیشه

💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡       یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!...   انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔
من نمیگم گوگل گفته همین سایتای مذهبی

ببین هر کس بهتره یه مرجع تقلید داشته باشه که اینجوری دچار سردرگمی نشه نظر مراجع تقلید هم گاهی با هم متفاوته مخصوصا در مورد روزه گرفتن... پس اگر مرجع مشخص داشته باشی دیگه کاری به نظر بقیه مراجع نداری

خدایا شکرت🙏

خدا هیچ نعمتی رو به ما نصف و نیمه نمیده پس ما هم در مقابلش نباید از نماز و روزه و وضو و غسل بزنیم . زمان مدرسه مارو نمیذاشتن لاک زده بریم مدرسه مام میگفتیم باشه . حالا به نظرت در مقابل خدا چقدر باید مطیع باشیم .

اونایی که میگن مهم نیته درسته ولی کافی نیس . مثلا یکی بیاد خونتون بره دستشویی بعد دستاشو نشوره فقط با دستمال کاغذی پاک کنه بگه مهم نیته منم با دستمال پاک کردم آیا بعد رفتن اون مهمون چقد پشت سرش فحش میدی و مجبوری تمام وسایلی که دست زده رو بشوری .  

╰•★★اَلا بِذِکرِ الله تَطمَئِنُ القُلوب★★•╯
حالا حرام که نیست 😅 فقط برا وضو و غسل باید برطرف شه

چرا حرامه وقتی غسل نتونی کنی بدنت نجس میمونه 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...