2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 44 پست
نه نمیگه خیانت میکنم...فقط میگه هرجور دوسداری فک کن شرایط همینه محبور نیستم بهت ثابت کنم

خب ميدوني تومدرك محكمي هم نداري كه بخواي به خانوادت بگي وازش جدابشي اگه بگم بچه رويواشكي سقط كن اونم گناهه ولي بامادرت درميون بذار مشكلتوحتماقبل اومدن بچه يه فكر منطقي كن چون اون بچه ناخواسته به دنيامياد

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ميدوني تومدرك محكمي هم نداري كه بخواي به خانوادت بگي وازش جدابشي اگه بگم بچه رويواشكي سقط كن اونم ...

بچم خیلی بزرگ شده اردیبهشت به دنیا میاد...دلم نیماد سقطش کنم

اگ اولش بود یا باردار نبودم معطل نمیکردم  ومیرفتم

خونوادش از همه بدترن...میگن همینه دیگ نمیخوای طلاق بگیر...تا خالا سر هرچی باهاشون خرف زدم همینو گفتن

عزيزم جداشوفرداكه بچه بيادمجبوري بسوزي وبسازي 

بچم خیلی بزرگ شده اردیبهشت به دنیا میاد...دلم نیماد سقطش کنم اگ اولش بود یا باردار نبودم معطل نمیکر ...

پس فكراتوبكن فقط به بچت فكركن كه اگه تونتوني باشوهرت بسازي وزندگي كني تكليف اون بچه چي ميشه

خیلی دلم میخواد  کنارم میخوابه ازش چندشم میشه وقتی به خرفاش و کاراش فک میکنن

منم دقيقا حال توروداشتم ودارم اماخيانت نميكنه ولي طلاق عاطفي گرفتيم فقط داريم تويه خونه باهم زندگي ميكنيم كه ازصدتامرگ بدتره .توهم بچه بيادحال وروزت همين ميشه 😥

منم دقيقا حال توروداشتم ودارم اماخيانت نميكنه ولي طلاق عاطفي گرفتيم فقط داريم تويه خونه باهم زندگي م ...

وای😔من متنفرم از اینکه صبح تا شب مث دوتا همخونه باشیم....ک البته الان هستیم....

وای😔من متنفرم از اینکه صبح تا شب مث دوتا همخونه باشیم....ک البته الان هستیم....

ماكلا جامون جداشده يعني شوهرم خواست كه بچه وسط بخوابه الان شش ساله اين كارمونه مثل خواهربرادرشديم ديگه ميفهمي چي ميگم حتي دعوامون ميشه گاهي وقتا ميگه من به خاطربچه تحملت ميكنم

ماكلا جامون جداشده يعني شوهرم خواست كه بچه وسط بخوابه الان شش ساله اين كارمونه مثل خواهربرادرشديم دي ...

😔😔😔این چیزا سخت ترین چیزیه ک میتونه برای یه خانوم اتفاق بیوفته

😔😔😔این چیزا سخت ترین چیزیه ک میتونه برای یه خانوم اتفاق بیوفته

اآره واقعا 😥😥توروخداحامله اي برام دعاكن زندگيم گرم بشه شوهرم بهم وابسته بشه نه اينكه هيچ مهم نباشم براش.واقعا راهي برام نمونده پشت ندارم كه يه ترس بهش بدم حتي چندشب پيش خودش گفت توپشت نداري وهيچ كاري نميتوني بكني خيلي دلم شكست😥😥