2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 44 پست
الهی ای جاااانم عزیزم نگران نباش یه کم حالت بهتر بشه درست میشه تکون میخوره  حالا چرا تو عقد با ...

نه منظورم این بود ک کلا دوساله باهم اشناایم و داره خیانت میکنه...از نظر رابطه و اندام و خوشگلی ه مهیچ مشکلی نداشتم😔نمیفهم مچشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه منظورم این بود ک کلا دوساله باهم اشناایم و داره خیانت میکنه...از نظر رابطه و اندام و خوشگلی ه مهی ...

اها ببخشید من بد متوجه شدم 

بعضی مردا تو ذاتشونه به خوشگلی و زشتی زنشون نیست

نه منظورم این بود ک کلا دوساله باهم اشناایم و داره خیانت میکنه...از نظر رابطه و اندام و خوشگلی ه مهی ...

پس خیلی نامرده

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

آخي عزيزم 😓الهي نفرين اون طفل معصوم بگيرتش.يعني خودش قبول داره كه خيانت ميكنه؟

نه نمیگه خیانت میکنم...فقط میگه هرجور دوسداری فک کن شرایط همینه محبور نیستم بهت ثابت کنم

عزيزم شوهرمنم همش دنبال زناي سن بالابود لعنتيا

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
چه پرروعه یعنی چی همین که هست باید جوابگو باشه به خانوادش بگو وقتی جواب نمیده 

خونوادش از همه بدترن...میگن همینه دیگ نمیخوای طلاق بگیر...تا خالا سر هرچی باهاشون خرف زدم همینو گفتن

خونوادش از همه بدترن...میگن همینه دیگ نمیخوای طلاق بگیر...تا خالا سر هرچی باهاشون خرف زدم همینو گفتن

خب چرا اون موقع ک حرف میزدن طلاق نگرفتی 

اینی ک انقد راحت بدون توجیه میگه همینه فردا حتی اگه تو ازش آتو داشته باشی میگه خب ک چی دیدی ک دیدی چیکار کنم اونوقت میخوای چیکار کنییییی؟؟؟

کاش بچه دار نمیشدی