2777
2789
عنوان

کاش😭

166 بازدید | 13 پست

کاش منم امسال سال آخر بودمو از شر مدرسه راحت میشدم کنکورم اصلا برام مهم نیست فقط این دوسال مونده از مدرسه عذابم میده متنفرم از مدرسه تا پارسال عشق درس و مدرسه بودم ولی امسال متتتتتننننفرم ولی خیلی طول می‌کشه تا دوسال بشه و منم تموم کنم😭😭😭😭😭

سخت نگیر 

مهم نیست فقط هدفت پیدا کن مدرسه الکیه میگذره 

من کنکور نمیدم چیز دیگه دارم یاد میگیرم 

فقط یا درس بخون یا یه حرفه یا کسب کار یاد بگیر اینجوری نشه از اینجا مونده ازونجا رونده 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سخت نگیر  مهم نیست فقط هدفت پیدا کن مدرسه الکیه میگذره  من کنکور نمیدم چیز دیگه دارم یاد ...

هدفم دیگه ندارم از همه چی بدم میاد اولویت آرزو و دعاهام اینه که کاش منم امسال دوازدهم بودم تموم میشد مدرسه کوفتی میخواستم تو تابستون یازدهم جهش بدم ولی میترسم نتونم از پیش بر بیام تعطیلاتمم به فنا بره

منی که با علاقه میخوندم کارنامم کمتر ۱۹ نبود حالا بدم میاد نمیتونم بخونم به شددددت افت تحصیلی پیدا ک ...

من تا یازدهم معدلم ۲۰ بود ۲۰ مطلق بدون صدمی کم و کاست امسال هیچی نخوندم و انگیزه ای ندارم و تایم زیادی هم به کنکور نمونده 

جای این حرفا شروع کن به خوندن و نتیجه فکر کن که مثل من پشیمون نشی اگه شرایطشو داری مشاورم بگیر

گلم ، مطمئن باش مشکلت خود مدرسه نیست و یه چیزی دورن خودته… قشنگ عمیق شو ببین چیه، ولی این چند تا کار به من کمک کرد 

۱» خیلی ذهنت رو درگیر رقابت ناسالم با هم کلاسی هات نکن (که مثلا فلانی نیم نمره بیشتر گرفته و …) آخر سر کسایی کنکور قبول میشن که کسی انتظارشو نداشت

۲» یه کار جانبی برای خودت پیدا کن(مثلا فیلم ببین یا کتاب رمان بخون و …)

۳» حتما یه ورزش رو برو(حتی شده پیاده روی)

۴» دوستای سمی رو حذف کن ولی تنها نشو و باز دوست پیدا کن

۵» سال دهم و یازدهم خیلی به خودت فشار نیار 

هدفم دیگه ندارم از همه چی بدم میاد اولویت آرزو و دعاهام اینه که کاش منم امسال دوازدهم بودم تموم میشد ...

سخت نگیر گلی اینم میگذره 

بخدا هدف داشتن خیلی قشنگه حس خوبی داری 

امیدوارم پیدا کنیش

من تا یازدهم معدلم ۲۰ بود ۲۰ مطلق بدون صدمی کم و کاست امسال هیچی نخوندم و انگیزه ای ندارم و تایم زیا ...

شماکه دوازدهمی خوش به حالت تا اسفند میرین دیگه؟

از نظر مالی مشکلی نداریم ولی از نظر روحی  چرا خیلی مشکل دارم نه انگیزه دارم نه هدف نه حوصله فقط میشینم گریه میکنم صبح خانم بالاجبار میشینم سر کلاسای آنلاین نمی‌دونم جهش بدم یا نه؟

گلم ، مطمئن باش مشکلت خود مدرسه نیست و یه چیزی دورن خودته… قشنگ عمیق شو ببین چیه، ولی این چند تا کار ...

دوست که ندارم 

مدرسه هم مشکل اصلیمه اصلا دیگه تحمل درس و امتحان و پرسش و پاسخ ندارم و برا پیاده روی هم باید به هزار نفر بگم و اجازه بگیرم تا برم بیرون چراااا چون هنوز ۱۶ سالمه و نمیزارن تنها برم ،رمان هم میخونم بعضاً 

دوست که ندارم  مدرسه هم مشکل اصلیمه اصلا دیگه تحمل درس و امتحان و پرسش و پاسخ ندارم و برا پ ...

اوه متوجه شدم عزیزم 

منم دقیقا مثل تو بودم

سعی کن خوب درس بخونی که مستقل بشی 

هر چه قدرم که سخت باشه خیلی بهتر از شرایط الانه

منم دقیقا تقریبا هیچ دوست نزدیکی تو دبیرستان نداشتم ، ولی الان دانشگاه ؛ خیلی بهتره و همه باهم اوکین و خیلی دوستای صمیمی و خوبی پیدا کردم

فعلا سعی کن این ۱ سال باقی مونده تا کنکورت رو خوشحال باشی♥️

گلم ، مطمئن باش مشکلت خود مدرسه نیست و یه چیزی دورن خودته… قشنگ عمیق شو ببین چیه، ولی این چند تا کار ...

می‌دونی من همه جانبه هسته شدم بزار بگم.

از وقتی چشامو باز کردم به این دنیا مامان بابام همیشه جنگ دارن تو خونه همش دعواست طوری که روی منو داداشم که دوقلو هستیم هم تاثیر گذاشته و واقعا مشکل عصبی و روحی پیدا کردیم و همه میگن زود جوش هستین که نتیجه همون دعواهاس،از نظر مالی بالا هستیم ولی چه فایده بابام فقط اون چیزی که پیشش می‌خوایم رو بدون حرفی مسخره ولی پول تو جیبی نمیده اصلا و 

نمیزاره تنها برم بیرون حتی یه قدم جلوی در خونمون،اینم از وضعیت درسم که امسال اینطوری شده ،اونم از وضعیت مامان بابام ،و....

اوه متوجه شدم عزیزم  منم دقیقا مثل تو بودم سعی کن خوب درس بخونی که مستقل بشی  هر چه قدر ...

دوسال مونده تا کنکور نمی‌گذره اصلا زمان میترسم جهش بدم نتونم قبول شم

شماکه دوازدهمی خوش به حالت تا اسفند میرین دیگه؟ از نظر مالی مشکلی نداریم ولی از نظر روحی  چ ...

نه اشتباه به نظرم 

عادیه حالت الان اکثرا اینجورین سعی کن خودتو نبازی و حالتو بد نکنی 

و حتما به یه روانشناس مراجعه کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز