2777
2789

یک سال هست که راه به راه به زور تمام کارمندا و مامورهای شهرداری از ساختمون ما رشوه میگیرن... حتی یک نفر نبوده نخواد...

مثلا میاد میگه کارگر افغان داری.. اینو همه میدونن که تمام ساختمان ها کارگرهاشون افغان هستن.. بنا و نقاش ایرانی هست ولی نگهبان و مغنی همیشه افغان هست...اینو بهانه میکنن و راه به راه یه چیزیمیگیرن..این بار که هم رشوه گرفتن هم بازم گزارش زدن و 4تا خانواده رو از نون خوردن انداختن...

اگر همسرتون شغلش اینه بدونید ما راضی نیستیم و این پول که ظاهرا با رضایت از ما میگیرن حرام هست... 

ایشالله به جز خرج دوا درمون و کفن و دفن جای دیگیه نره.....همیشه دارم نفرین میکنم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

خدا خیرشون نده....همه جا همینطوره متأسفانه...

شوهرمن کارگر شهرداریه...شهر ما شهردار و شوراها گندش درومده که یه زمینایی که قرار بود واگذار بشه به کارگرا خودشون زدن بر بدن ...الانم گرفتنشون...اون وقت حساب شهرداریو میبندن و حقوق ما رو نمیدن......یه عده دیگه رشوه میگیرن و خرابکاری میکنن..حقوق ما رو نمیدن...ما یه عالمه قسط داریم...ایقد کارگرا رو میشناسم که بچه مریض دارن و مستأجرن بیچاره ها

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
خدا خیرشون نده....همه جا همینطوره متأسفانه... شوهرمن کارگر شهرداریه...شهر ما شهردار و شوراها گندش د ...

دقیقا منم دلم به حال اونا میسوزه.... بنا زنگ زده میگه شب عیده 6 ماهه بیکارم... منم میدونم که وضع مالیشون خیلی ضعیفه... شوهرم گفت سرع پیش ببریم حتی شده عید بیاد کار کنه بی پول نمونه ... سر اینکه چرا کارگر افغان داری کارو تعطیل کردن...زنگ زد دلم به جالش سوخت...ما هم چیزی نداریم بخوایم به کسی بدیم...خودمونم مستاجریم...به زور اجارمون جور میشه... همینطوریش نمیصرفه دیگه.... 

دلم کباب شد..خدا نابودشون کنه...شبانه روز داریم نفرین میکنیم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه از همسرت بپرسی هزینه ساخت یه زمین ۱۲۰ متری  چقدر میشه میخایم دو طبقه سقف بزنیم ولی یه طبقشو تکمیل کنیم  با مصالح معمولی  نه زیاد  جنس نامرغوب نه زیادم گرون 

چون شوهر شما دستش تو کاره دقیق از قیمتا خبر داره 

توی اینترنت زده متری ۷ تومن تا ۱۰ تومن ولی گوگل ک حرفش دقیق نیس  

ممنون میشم بپرسی  ما  ۸۰۰ داریم میخاهیم ببینم با این مقدار  چقدرش تکمیل میشه

عزیزم میشه از همسرت بپرسی هزینه ساخت یه زمین ۱۲۰ متری  چقدر میشه میخایم دو طبقه سقف بزنیم ولی ی ...

اگر شهرتون خیلی سرسیر یا گرمسیر نباشه..در حالت معمولی با سقف تیرچه و یونولیت اگر در فصل تابستون که سیمان گرونتره شروع نکنید 7 تومن متری میتونید انجام بدید( همسرم اینو میگه) ضمنا دیوار هم سفال باشه

این هزینه شامل همه چیز هست تا شیرالات و کابینت و کاشی! که تقسیم بر کل میشه

اگر شهرتون خیلی سرسیر یا گرمسیر نباشه..در حالت معمولی با سقف تیرچه و یونولیت اگر در فصل تابستون که س ...

ممنون بابت راهنمایی  ممکنه بازم زحمتت بدم 

مابدان مقصد عالی نتوانیم رسید 

هم مگر پیش نهد لطف شما گامی چند

ممنون بابت راهنمایی  ممکنه بازم زحمتت بدم  مابدان مقصد عالی نتوانیم رسید  هم مگر پی ...

خواه میکنم در خدمتم