2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 48 پست
نگووو چندش آوره آخه بچه چه لذتی داره بعضی ادما واقعا مریضن خدایا🤯😖😖

بخدا هست ب چشم دیدم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

خداروشکر عمو های پاکی داشتم 

با دایی هامم بابام نزاشته صمیمی بشیم مث ی غریبه بودیم با عمو دایی هامون چون بابام دوس نداشته با مردا راحت باشیم

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما میگید کودک دوست دوران دانشجوییم میگفت حالاشم داییش خلوتی گیر بیاره تجاوز میکنه میگفت بت همه دخترخاله هام وحتا خاله مجردم تجاوز کرده حالا از هر نوعی که بگی.همه میدونن اما همه میترسن بازگو کنن.منم گفتم بزن اونجای داییتو ببر

از سقف لحظه هایم یاد تو میچکد اگر باران بند آید ازاین خانه خواهم رفت
درسته  با جونم ب حرفات معتقدم  من حتی شوهرم کنترل میکنم  ما اون بچه رو ب دنیا اورد ...

منم اصلا نمیزارم شوهرم دخترمو لخت ببینه اصلا نمیزارم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

فیلم که گونش کیزلاری پست کرد رو دیدید

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

کاملا با این قضیه موافقم 

اون جا اون یکی بحثت قفل شد کلی برات نوشته بودم 

اینجا برات میزارم 

میدونم همه جا همه مدلی هست من خودم چند تا کشور رفتم یکیش همین همسایگیمون 

شاید باورت نشه  حتی ایرانی ها هم نگاه نمیکنن با یه ظاهر ساده در حد تیشرت شلوار حداقل من احساس نکردم خخ حتی دیسکوی ایرانیش هم رفتم  ولی محله های پایینش چرا نگاه میکردن بعضی از ملیت ها

من بحثم اینه میگم هر مدلی بپوشیم حتی شاید چادری باشیم ممکنه یه عده باشن که وایسن نگات کنن نباید به خاطر اون ها خودمون رو محدود کنییم باید امنیت به جاش بیشتر باشه 

الان که قوانین کلا چیز دیگست و جامعمون کلا این چیزارو ندیدن و براشون عجیبه نباید خیلی خارج از عرف باشی برات دردسر میشه و امنیت هم نداری

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت و مذهب خداست

من زمان راهنمایی چندین بار دستمالی شدم.تو تاکسی جلو نشستم مسافر پشتی از سمت پنجره دستشو اورده میمالیده بهم رد میشدن دست میکشیدن رو باسنم خودشونو تو پیاده رو میچسبوندن بهم.من با مادرم خیلی خوبم هر سری هم گفتم عصبانی شد گفت چرا نگفتی شلوارشو بکشم سرش یا زمانی ک تنها بودم این اتفاق میوفتاد و بهش میگفتم میگف چرا هیچ کاری نکردی.ولی من بلد نبودم باید چیکار کنم.

اما الان دیگه یاد گرفتم چنان دادی میزنم ابروریزی ای راه میندازم اون سرش نا پیدا

کاملا حرفت درسته عزیزم  فقط ی چیزی  حتی شوهر؟!  آیا قبل ازدواج از اینکه اون مرد در ...

ن عزیزم نمیشه فهمید مرد خیلی تودار و موجی هس 

نمیشه فهمید ک هیز باشه یا متجاوز بچه 

فقط زمانی میشه فهمید ک با بچه تنها باشه و یهویی ببینی من میدونم ک شوهرم زود تحریک میشه برا همین نمیزارم دخترمو لخت ببینه از نوزادی تا الان اگ بخوام بشورمشون بهش میگم نگاه نکن میگه دخترمه بهش میگم اشکال نداره قرار نیس جای خصوصیشو ببینی

نگووو چندش آوره آخه بچه چه لذتی داره بعضی ادما واقعا مریضن خدایا🤯😖😖

تو ایران یعالمه ازین مریضا داریم که تازه با حکم شرعی میرن بچه ۱۰ ۱۱ سالرو عقد میکنن قاضیه بی وجدانم بجا مخالفت فقط یه حکم رشد مینویسه و میفرستتش خونه شوهر به اینا میگن پدوفیل ولی خب تو ایران مثله اینکه خیلیم کاره پسندیده ایه

کاملا با این قضیه موافقم  اون جا اون یکی بحثت قفل شد کلی برات نوشته بودم  اینجا برات میز ...

دقیقا همینه من خودم آزادی خواهم ولی تو جایی آزاد میگردم ک فقط ادمای مریضش نگاه کنن ن همههههه