2777
2789
عنوان

زندگی دوباره

125 بازدید | 17 پست

"

خواستم با شما صحبت کنم و موضوعی را مطرح کنم که شاید برای تان شوکه کننده باشد پس از مدتی فکر و بررسی عمیق، به این نتیجه رسیدم که این کا من اشتباه محض است

من قدردان حمایت و همراهی خانواده ام بودم و از بودن در کنار آن ها لذت میبرم. با این حال، اخیراً با چالشهای شخصی روبه رو شدهام که اولویتهای من را تغییر داده و تمرکز و انرژی قابل توجهی را از من گرفته اند

حضور خانوادگی من در حال حاضر نیازمند من است چون این کار اشتباه من باعث لطمه به اعتبار خانوادگی ام میخوره همچنان به مبارزه ادامه خواهم داد تا مرگی باشرف نصیب من شود در آینده نزدیک.

سینگل.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تو خیلی زوده بخوای منتظر مرگ بمونی

پاشو دنبال زندگیت و برای آینده ات تلاش کن

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

وای کامنتارو🤣🤣🤣🤣

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚پیش خودت شاید فک کنی دیوونم،ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم❤️وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا💙