هیچی به اندازه جاری کوچیکه بوودن بین سه تا جاری خوب نیس😀😉 محض پز دادن به اسی و تضعیف روحیه اش😂😂
من جاری کوچیکم بین ۵ تا جاری
و سه تا خواهرشوهر😅
پز من دیگه خیلی بالاست
خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من عروس بزرگم عروس خاله هم شدم فردا عقد برادر شوهرمه ب نامزدش گفته این زن داداشم خواهرمه احترامش با بقیه فرق داره 😎 فردا میشیم ۳ تا جاری یکی دیگه مجرده
اوه اوه من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم.....خوش بحالت هر چی بشه تو کوچیکه ای😉
قرتیشونم منم البته جلف و سبک نیستما نسبت به اونا
آی اولش حرص میخوردن شوهرم به تیپ و قیافم چیزی نمیگفت علنی به شوهرم میگفتن
باورت نمیشه من باشگاه میرفتم ایناهم رفتن 😂
خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن
😂😂واقعاخوبه ک ازکارای روزمرع هم باخبرید،مااصلاازهم خبرنداریم
الان دیگه بیخبریم
اونموقع نامزد بودم و یکسال اول ازدواجم
از همه چی من باخبر بودن کی میام کجا میرم
الان درستشون کردم 😂