2777
2789
عنوان

جاری کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2230 بازدید | 105 پست

من از نظر سنی از دوتا جاریم کوچیکترم ولی جاری اول هستم .با جاری خوب باش ولی هیچ وقت درد ودل نکن.رسمی باش

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
هیچی به اندازه جاری کوچیکه بوودن بین سه تا جاری خوب نیس😀😉 محض پز دادن به اسی و تضعیف روحیه اش😂😂

من جاری کوچیکم بین ۵ تا جاری

و سه تا خواهرشوهر😅

پز من دیگه خیلی بالاست

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از نظر سنی از دوتا جاریم کوچیکترم ولی جاری اول هستم .با جاری خوب باش ولی هیچ وقت درد ودل نکن.رسمی ...

باجاری بزرگم که ارتباطم فقط درحداحوال پرسیه😂😕چه دردودلی

البته اون خودش خیلی سردع باهام

😁😁
اوه اوه من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم.....خوش بحالت هر چی بشه تو کوچیکه ای😉

قرتیشونم منم البته جلف و سبک نیستما نسبت به اونا

آی اولش حرص میخوردن  شوهرم به تیپ و قیافم چیزی نمیگفت علنی به شوهرم میگفتن 

باورت نمیشه من باشگاه میرفتم ایناهم رفتن 😂

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
اووو😐😂گربع رودم حجلع کشتیا

خخخخ 

برادرشوهرم خیلی خوبن پسرخاله هامن از بچگی باهم بودیم 

خداروشکر جاری بعد خودم یعنی دومی دختر خیییلی خوبیه این سومی خنثی هیچ حسی بهش ندارم باید امتحانشو پس بده 😀

ما آبادانیا   
😂😂واقعاخوبه ک ازکارای روزمرع هم باخبرید،مااصلاازهم خبرنداریم

الان دیگه بی‌خبریم 

اونموقع نامزد بودم و یکسال اول ازدواجم

از همه چی من باخبر بودن کی میام کجا میرم 

الان درستشون کردم 😂