2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم من هم سزارین تجربه کردم هم طبیعی بچه اولم زایمان طبیعی بود اینقدر اذیت شدم وبچه هم برام نموند تا بمیرم زجرش رو فراموش نمیکنم ولی بارداری بعدیم سزارین بود بسیار راحت انگار نه انگار که زایمان کردم خدابهم یه دختر ماه داد که با تمام وجود شکرش میکنم طبیعی وسزارین قابل مقایسه نیستن سزارین خیلی خوبه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
نه عزیزم من هم سزارین تجربه کردم هم طبیعی بچه اولم زایمان طبیعی بود اینقدر اذیت شدم وبچه هم برام نمو ...

اون جوری نیست که آدم تو اتاق عمل غش کنه،من هی نگرانم میگم اگه نفسم بالا نیاد از ترس غش کنم

خسته ترینم
اون جوری نیست که آدم تو اتاق عمل غش کنه،من هی نگرانم میگم اگه نفسم بالا نیاد از ترس غش کنم

نه من بیهوشی کامل نبودم بیحسی داشتم چون خودم بیهوشی کامل دوست نداشتم اصلا به این چیزها فکر نکن اذیت نداره وقتی بچه ت رو میارن میزارن کنار صورتت انگار تو بهشتی ازش لذت ببر با این چیزها فکرت رو درگیر نکن ان شاالله  به سلامتی نی نی ت دنیا میاد 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
چرا بیهوش خواستی بشی؟

حالا من روز سزارین م یه سوتی دادم به دکتر بیهوشی که یه آقا بود گفتم ببخشید زایمان طبیعی بیشتر درد داره یا سزارین دکتره گفت شرمنده خانم تا حالا زایمان نکردم تو افق محو شدم از خجالت   

نه من بیهوشی کامل نبودم بیحسی داشتم چون خودم بیهوشی کامل دوست نداشتم اصلا به این چیزها فکر نکن اذیت ...

مرسی خیلی استرس آور،هی فکر و خیال هی نگرانم خدا خودش رحم کنه،چند ساعت طول میکشه تا بچه رو در بیارن؟

خسته ترینم
چرا بیهوش خواستی بشی؟

من از بی حسی میترسیدم اولش ولی وقتی رفتم اتاق عمل خیلی ریلکس بودم به دکترم و پرستارها قبل عمل گفته بودم میخام بیهوش بشم قبول نکردن منم گفتم خب باشه اشکال نداره خیلی اروم بودم منم مثل شما فکر میکردم غش میکنم ازترس ولی اصلا ترس نداشت شانسم زد و دکتر بیهوشی گفت بیهوشش کنید ولی خودم فکرمیکنم دکترم باهاش صحبت کرده بود ولی خدایی خیلی خوشحالم که بیهوش بودم چون اصلا کمر درد ندارم بی حسی کمر درد میاره 

حالا من روز سزارین م یه سوتی دادم به دکتر بیهوشی که یه آقا بود گفتم ببخشید زایمان طبیعی بیشتر درد دا ...

ای وای 😁😁😁😁😁😁😁😄😄😄😄😄😄😄😄

خسته ترینم
مرسی خیلی استرس آور،هی فکر و خیال هی نگرانم خدا خودش رحم کنه،چند ساعت طول میکشه تا بچه رو در بیارن؟

فکر کنم کلا نیم ساعت بعد اینکه رفتی اتاق عمل بچت دنیا بیاد اصلا استرس نداشته باش چون خیلی خیلی راحته شاید بعد زایمان یه خورده جای بخیه هات سوزش داشته باشه که دارو میدن اوکی میشه اصلا نگران نباش