2777
2789
من از بی حسی میترسیدم اولش ولی وقتی رفتم اتاق عمل خیلی ریلکس بودم به دکترم و پرستارها قبل عمل گفته ب ...

شاید دکتر بیهوشی دیده ترسیدی گفته بیهوش کنید،

خسته ترینم
فکر کنم کلا نیم ساعت بعد اینکه رفتی اتاق عمل بچت دنیا بیاد اصلا استرس نداشته باش چون خیلی خیلی راحته ...

از اتاق عمل میترسم،وقتی دارم دکترارو میبینم وای وحشت دارم

خسته ترینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید دکتر بیهوشی دیده ترسیدی گفته بیهوش کنید،

نه میگم که اصلا نمیترسیدم خیلی ریلکس رفتم اتاق عمل تازه من اورژانسی هم بودم8شب بود.نمیدونم چطور  اون لحظه خدابه آدم آرامش میده انگار همه ترسات میریزه من سریع از جا بلند شدم کارام میکردم حتی خودم کارا ترخیصم انجام دادم همه چیز عالی پیش رفت ولی کلا من از بیحسی بدم مباد ولی خب خوبیش اینه بچه تا دنیا میاد میبینیش لمسش میکنی 

نه میگم که اصلا نمیترسیدم خیلی ریلکس رفتم اتاق عمل تازه من اورژانسی هم بودم8شب بود.نمیدونم چطور &nbs ...

خدا قوت بده آدم آرامش بگیر اون لحظه ورود به اتاق عمل

خسته ترینم

وا مگه میخوای عمل قلب باز کنی صفر تا صد عملت یکساعت نمیشه من چون دکتر م خیلی عالی بود وبیمارستان خصوصی هم زایمان کردم خیلی راضی بودم شده جزو خاطرات خوب زندگیم ولی خدا نگذره از پرسنل اون بیمارستان د ولتی که طبیعی زایمان کردم ن زدیک بود خودم هم بمیرم خدا بهم رحم کرد  

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

منم همش میگفتم میترسم ولی اینو بگم همه اطرافیان استرس داشتن بجز خودم. من خودم بشدت آدم ترسو و استرسی هستم ولی اون لحظه ارومترین آدم دنیا بودم

[QUOTE=229114033]منم همش میگفتم میترسم ولی اینو بگم همه اطرافیان استرس داشتن بجز خودم. من خودم بشدت آدم ترسو و استرسی ...[/QUOTEجدی میگی،منم خیلی ترسو و استرسی هستم حتی از یه آمپولم میترسم،البته پارسال یه خارج از رحم داشتم عمل خیلی سختی کردن من و ۷ ساعت اتاق عمل بودم زایمانم مثل اون هستش؟

خسته ترینم
خدا قوت بده آدم آرامش بگیر اون لحظه ورود به اتاق عمل

انشالله عزیزم اصلا نگران نباش چه بی حسی چه بیهوشی فرقی نداره اون لحظه شجاع ترین آدم زمین میشی مادرشدن حس خیلی قشنگیه.منم بیمارستان خصوصی بودم عالی بود همه چیز و از همه مهمتر دکترم عالی بود پنجه طلا

[QUOTE=229114033]منم همش میگفتم میترسم ولی اینو بگم همه اطرافیان استرس داشتن بجز خودم. من خودم بشدت ...

وای عزیزم متاسفم. نه گلم طول نمیکشه زیاد همش نیم ساعته اصلا نترس منم از آمپول میترسم😂😂 باورکن تو  بارداری کلی هم آمپول زدم. خدا خودش کمکت میکنه اصلا بهش فکرنکن بخدا اون لحظه با پای خودت شادو خرم میری اتاق عمل. انشالله که بسلامتی فارق بشی بدون هیچ سختی بچت بغل بگیری