2777
2789
عنوان

بدم میاد از زندگی

87 بازدید | 3 پست

مگه زندگی چی داره که خودمونو به آب و آتیش بزنیم بعدش سرمونو بزاریم زمین بمیریم خوب همون اول مردن که بهتره وقتی طبق خواسته خودت نمیتونی زندگی کنی کجاش زندگیه ما چع گناهی کردیم که دختر بدنیا اومدیم اونم میون جماعت کهنه فکر و منگول

توی زندگی پس از زندگی یه خانم بود که میگفت من همش تو زندگیم میگفتم خدایا چرااا من؟

با سردرد روی تخت از دنیا میره

از پنجره رفت بیرون

و‌ گفت  بخاطر بچه هام برگشتم چون بهم نشون دادن بچه هام بدون من سختی زیادی متحمل میشن.

و البته حکمت همه مسائل زندگیم رو فهمیدم‌. فهمیدم خودمون انتخاب کردیم تا رشد کنیم.

میگفت ولی وقتی خواستم برگردم روی زمین همه اون آگاهی ها رو از من گرفتن و فقط در کل یادم بود که همه چیز همون جوریه که باید باشه.

یکی دیگه میگفت تو تصادف اتوبوس پرت شدم بیرون و ...

من میتونستم بفهمم چرررررا فلان شماره موبایل برای فلان آقاست!! و بر اساس چه دلایلی این شماره به اون اختصاص پیدا کرده!!!!!

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷