2777
2789
وای خدا 😂😂😂نترس چیزی نمیشه خدا خودش میدونه کی بده ک به صلاحتون باشه 

انشالله🤣😬😬

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
اها بله انشالله فردا باردار باشی با جنسیت دلخواهت عزیزم من شنیدم یه ازمایش هست تو هشت هفته انجام مید ...

ممنونم گلم اره هست عزیزم یک تومن هزینشه میدی و میفهمی مثلا میگن ۹۹ درصد پسره فدات شم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات شم عزیزدلم انرژی مثبت 😍😍ان شالله شماهم هر چی از خدا میخ ای بهت بده گلم 

خدا نکنه گل من😘😘😘من حاجتم بچه نیست ولی خیلی سخته از بچه بدتر ممنون میشم دعام کنی😭😭😭

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
ممنونم گلم اره هست عزیزم یک تومن هزینشه میدی و میفهمی مثلا میگن ۹۹ درصد پسره فدات شم 

اها ممنون به نظرت بایه بار ای یو ای میشه باردار شد؟ مخصوصا منی که مشکل دارم دکترم بهم گفت هر تزریقی که انجام بدن دونیم ندارم چند بار تکرار کنم به نظرت با یه بار ای یو ای میشه باردار شد

توکلم فقط به خودته خدا جون  میشه برای بارداریم صلوات بفرستین
اها ممنون به نظرت بایه بار ای یو ای میشه باردار شد؟ مخصوصا منی که مشکل دارم دکترم بهم گفت هر تزریقی ...

خیلی ها عزیزم با یبار ای یو ای جواب گرفتن عزیزم حتی اونایی ک مشکل بزرگ داشتن خیلی ها حتی با یه دونه فولیکول توکلت ب خدا باشه 

خدا نکنه گل من😘😘😘من حاجتم بچه نیست ولی خیلی سخته از بچه بدتر ممنون میشم دعام کنی😭😭😭

عزیزم منم برات دعا کردم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده من خودم به نذری اعتقاد دارم اندازه ای که میتونی نذر کن حتی شده یک کیلو شکلات نذر امام زمان کن انشالله که خدا حاجت روات کنه

خیلی ها عزیزم با یبار ای یو ای جواب گرفتن عزیزم حتی اونایی ک مشکل بزرگ داشتن خیلی ها حتی با یه دونه ...

من فولیکولام سایزشون سیزده و چهارده مشکلم اینه خیلی داروهاهم استفاده کردم ولی سایزشون همینه کاش بشه😭