2777
2789
من خودم پلی کیستیتم ولی شوهرم خوبه واسه تایین جنسیت هم میخوام انجام بدم توروخدا میشه درخواست دوستی ب ...

چشم عزیزدلم درخواست بده حتما حتما جواب میدم .فدات بشم ان شالله زود زود مشکلت حل شه و نی نی با جنسیت دلخواهت بیاد تو دلت 

اره مطمعنم تهش یه لبخند گفت ببخشید نشد ...  اصلا عین خیالش نیست من نگرانم  فعلا بچه نمیخ ...

خخخخ توکل بخدا هر چی خواست خدا باشه همون میشه نی نی خوبه خیلیا حسرتشو دارن اگ باردار شدی خوشحال باش.مهم خودت و شوهرتین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ توکل بخدا هر چی خواست خدا باشه همون میشه نی نی خوبه خیلیا حسرتشو دارن اگ باردار شدی خوشحال باش. ...

مرسی از وحیه دادنت🥺

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔

انشالله فردا دلت شاد و دامنت سبز بشه ❤️

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

الهی ب حق امام حسین دامنت سبز❤❤❤فقط توروخدا استرس بزار کنار التماس دعا

قربونت برم نمیدونین تو همین چند روز چقدر برا اونایی ک چند سال منتظرن گریه کردم گفتم خدایا چی میکشن گفتم خدایا بهشون بچه بده

عزیزم ایو ای و ایو وی اف چیه این دوتا میشه بگی

ای یو ای اسپرم شوهر تو آزمایشگاه شستشو میدن و بعد با یه لوله باریک داخل تزریق میکنن ولی ای وی اف تخمک مادر و اسپرم پدر میگیرن جنین تو آزمایشگاه لقاح میدن و بعد میزارن تو دل مادر که ای یو ای ۲۰ درصد احتمال بارداری ولی ای وی اف ۳۰ درصد .ای یو ای تعین جنسیتش ۳۰ درصد دختر ۷۰ درصد پسر ولی ای وی اف جنسیت دلخواهت صد در صد 

با یبار فک نکنم بگیره 😢نمیدونم چی بگم 😂عزییییزم

اخه ی بار دیگم بی جنبه بازی دراورد چن روز بعدش 

گرفتار شدم به خدا

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
اخه ی بار دیگم بی جنبه بازی دراورد چن روز بعدش  گرفتار شدم به خدا

قرصم نمیتونم بخورم همه هورمونام میریزه به هم 

به ک.ا.ن.د.و.م هم حساسیت شدید دارم